Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Merhaba Erman abi,
Merhaba Netret abi,
Merhaba Baba xD,
Merhaba Onur abi,
Merhaba Temu abi,
Merhaba Sefa Abi,
...
...

Beni tanıdınız xD
Siteyi ziyaret etseniz süper olur: (link)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Scudo
@Anılcan Metinyurt

Güzel bir site altyapıyı yapmışşın gelişime açık ..

iyi günler Avrupa Yakası bu akşam gelemiyorum büyük ihtimalle katılımcılara iyi eğlenceler :)

Arkadaşlar merhaba bugün yetişebilirsem gelmeyi düşünüyorum. saat ve yer değişmedi değil mi ? hareket 20:30 tekzen ilk sayfada yazıyo ama emin olmak için soruyorum.

Malesef ben 2 sene sonra gelebileceğim..:(
Yani ben sadece her hafta olan Basket Maçına gelebiliyorum şimdilik sadece xD

Selam AYPG valla özledim herkesi :(
Yarın sabah ormana bende geliyorum büyük ihtimal görüşmek üzere :in:

@Sefa Yıldız

Sefacım saolsun Anılcan kardeşim pek bi fena çekmiş fotoları :) 3 tane net foto var :)))
ama onun suçu yok ben netleştirmeyi iyi göstermedim ona kabahat benim yani... bu akşam koyuyorum fotoları...

@Anılcan Metinyurt

Abicim tebrik ediyorum seni umarım daha nüce güzel siteler yaparsın.. bu yaşta böyle siteler yaptığına göre ileride binlerce kişinin ziyaret ettiği forumlar yapman gayet normal :)

en kısa sürede üyede olucam..

cevap gelmediğine göre tanıyan çıkmadı galiba neyse ben yetiştim gelince tanışırız :)

hakkıcım tanıyan çıkmadı diye bişey yok. illaki birileri tanırda akşama hava yağışlı olabilir diye kimsenin çıkmaya gözü kesmiyo.

iyi akşamlar dostlar nasılsınız bakalım:)
ikigün önce bisikletle fabrikaya giderken lastige tel batmış.lastik anında inmedigi için patlagı farketmedim.akşam paydostan sonra eve gelmek için bisikleti aldım,lastik yerde:)tamir için gerekli ekipmanda yoktu yanımda bende tamiri bugüne bıraktım.
sabah fabrikaya servisle gittim gidergitmezde lastigi tamire giriştim.acele ediyorumki işbaşı olmadan halledeyim:)hain teli çıkardım güzelce yamadım
şişirmeye başladım lastigi 30 40 45 derken aa bi baktım kenardan iç lastik dışarı çıkmak istiyoo:D meger dış lastigin azbir kısmını tam oturtamamışım .havayı indirmek için popmpayı siboptan çıkardımkiiii güüüüüm:D:D
benimm iç lastik güme gitti:)
işte dostlar bu yüzdendirki eger çıktıysanız tura, aranıza katılamadım.
görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@Ramazan Okyay

Abi sen bırak bisikleti fotoğrafçılığa başla :)
şaka bir yana geçmiş olsun burdan tüm bisiklet caamiasına tekrar hatırlatıyorum acele işe şeytan karışır :D

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Merhabalar AYPG :)
Eğer sular gelirse yarın sabah ormana ben de geliyorum.
Bu akşam bölgemizde sular olmadığından çıkamıyorum. :( Katılımcılara iyi eğlenceler.

galiba bir tek ben çıktım :) tekzen de bekledim kimse gelmedi bende bi bakırköy yapıp eve geldim. uzun bir aradan sonra çıktığım tur iptal olmuş :)) neyse kısmet önümüzdeki maçlara bakacaz artık lig uzun :p

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri