Arkadaşlar merhaba bugün yetişebilirsem gelmeyi düşünüyorum. saat ve yer değişmedi değil mi ? hareket 20:30 tekzen ilk sayfada yazıyo ama emin olmak için soruyorum.
Sefacım saolsun Anılcan kardeşim pek bi fena çekmiş fotoları 3 tane net foto var ))
ama onun suçu yok ben netleştirmeyi iyi göstermedim ona kabahat benim yani... bu akşam koyuyorum fotoları...
Abicim tebrik ediyorum seni umarım daha nüce güzel siteler yaparsın.. bu yaşta böyle siteler yaptığına göre ileride binlerce kişinin ziyaret ettiği forumlar yapman gayet normal
iyi akşamlar dostlar nasılsınız bakalım
ikigün önce bisikletle fabrikaya giderken lastige tel batmış.lastik anında inmedigi için patlagı farketmedim.akşam paydostan sonra eve gelmek için bisikleti aldım,lastik yerdetamir için gerekli ekipmanda yoktu yanımda bende tamiri bugüne bıraktım.
sabah fabrikaya servisle gittim gidergitmezde lastigi tamire giriştim.acele ediyorumki işbaşı olmadan halledeyimhain teli çıkardım güzelce yamadım
şişirmeye başladım lastigi 30 40 45 derken aa bi baktım kenardan iç lastik dışarı çıkmak istiyoo meger dış lastigin azbir kısmını tam oturtamamışım .havayı indirmek için popmpayı siboptan çıkardımkiiii güüüüüm
benimm iç lastik güme gitti
işte dostlar bu yüzdendirki eger çıktıysanız tura, aranıza katılamadım.
görüşmek üzere
Merhabalar AYPG
Eğer sular gelirse yarın sabah ormana ben de geliyorum.
Bu akşam bölgemizde sular olmadığından çıkamıyorum. Katılımcılara iyi eğlenceler.
galiba bir tek ben çıktım tekzen de bekledim kimse gelmedi bende bi bakırköy yapıp eve geldim. uzun bir aradan sonra çıktığım tur iptal olmuş ) neyse kısmet önümüzdeki maçlara bakacaz artık lig uzun