Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
RAMAZAN AKSU
YALÇIN ÇANAK ok
HAKAN DURMUŞ
SELİM SİLİĞ ok merhaba arkadaşlar.hayırlı günler.
BORA İNCE ok
AYHAN METİNYURT okeyyyyyyyyy
SELİM LEYLAK ok
SEFA YILDIZ ok
KORAY KARAMAN
LEVENT K ok
BURAK YILMAZ ve diğerleri..
ÖZCAN AVCI
SÜLEYMAN K

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Scudo
Merhabalar AYPG :)
Dersler yeniden başladığı için basket maçına şimdilik birşey diyemiyorum. :(
Nedret abi detayları bekliyoruz. :)

7 yada 14 MART pazar günü yapılacak olan Bursa- Uludağ Gezimiz Hak.

Ülkemizin önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ'a kayak keyfi dolu bir gün yaşamak için yolculuğa çıkıyoruz.

2543 metre yüksekliğe sahip olan Uludağ günümüzde Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biridir. Bursa'nın güney batısında bulunan dağda Milli Park dönüşen geniş bir orman da mevcut. . Mısırlar'ın Mismos, Romalılar'ın Calbyeers, Bizanslılar'ın Misolymp diye isimlendirdiği dağ; bir dönem Bizanslı Keşişler tarafından sığınak olarak kullanıldığı için Osmanlılar tarafından Keşişler dağı olarak bilinirdi.Yunan Mitolojisinde ise baştanrı Zeus'un ve diğer tanrıların Olympos olarak bilinen bu dağın tepesinde yaşadığı ve halkını oradan idare ettiği anlatılmaktadır.

Yılın son günlerini yaşamakta olduğumuz kış döneminin tadı bembeyaz karda çıkar, fakat coğrafi koşullardan dolayı güzel İstanbul’umuza kar yağmamakta işte bizde bu güzelliğin tadını çıkarmak için fotoğraflardan, medyadan takip ettiğimiz Türkiye’nin gözde kayak merkezi Uludağ’a eğlenmeye gidiyoruz.

Mangalda sucuk ekmeklerimizi yedikten ve sıcacık kahvelerimizi içtikten sonra kar da yuvarlanma, kartopu oynama, kardan adam yapma, karla kaplı kartpostal görünümlü doğanın kucağında stresten uzak özgürce bir gün yaşamaya ne dersiniz.

Ulaşım için turizm firması belirlediğimiz merkezi bir noktadan tura katılan tüm arkadaşlarımızı alacak, Bursa Uludağ’a Oteller bölgesine kadar ulaşımımızı sağlayacak, tüm gün boyunca bizimle olacak ve 17:00 da dönüşe geçilecektir. Gidişte kullandığımız güzergah üzerinden sabah hareket ettiğimiz ilk noktada gezimiz son bulacaktır.

Seyahatimiz esnasında dilediğimiz yerlerde mola verip gezimizin keyfine keyif katabileceğiz.

Merkezi kar kalınlığı (oteller bölgesi ): 1,20cm
Zirve kar kalınlığı: 1,80

Organizasyon Tarihi : 7 yada 14 MART 2010 Pazar

TARİHİ BİRLİKTE NETLEŞTİRECEĞİZ.

Ücret sadece araca ödeyeceğimiz 950 TL dir. Bu tutar katılımcı sayısına bölünecektir. Araç 27 kişiliktir. (örn.950/27=35 tl )

Ücrete dahil olanlar
Köprü geçiş bedeli
Otoban bedeli gidiş-dönüş
Vapur ücreti gidiş-dönüş
Milli parklar giriş ücreti
Sınırsız çay-nescafe

Ulaşım hariç diğer tüm giderler katılımcılara aittir. (Yiyecek içecek, kayak kiralama, teleferik kullanma,kar motoru kiralama,snowboard yapma v.s.)
Aracın İlk Hareket Noktası (Tekzen yada Bakırköy Malum otobüs durağı) ve seyir güzergahı katılımcı listesinin tamamlanmasından sonra netleştirilecektir.

İstanbul - Bursa Hareket Saati : 06:30
Bursa – İstanbul Hareket Saati : 17:00

Katılımcı arkadaşlarımız isimlerini ve kendileri ile birlikte gelecek kişileri bildirecekler. Araç kapasitesinin üstünde talep olması halinde talep sıralamasına göre kabul yapılacaktır. Katılmak isteyenlerin en geç 05 MART Perşembe akşamına kadar bizlere bildirmeleri ve listeye eklemeleri gereklidir. Katılımcılar kesin olması gerekmektedir,aksi takdirde geleceğini belirtip gelmediği takdirde aracın ücreti diğer katılımcılara yükleneceğinden bu konuya dikkat edilmesi gerekmektedir.

Araç bilgileri: Mıtsubıshı prestij super luks 2009 model,tv,klima v.s.

:: Bu Geziye Gelirken:
.: Kayak ve doğa yürüyüşü yapabilirsiniz. Bunu dikkate alarak hazırlıklı gelin.
.: Mevsim koşullarını düşünerek giyinin (polar/kazak, şapka, güneş gözlüğü, yağmurluk vb.)
.: Ínceden kalına doğru bir giyimi tercih edin (yürüdükçe terler, durduğunuzda üşüyebilirsiniz)
.: Ayakkabınız yürüyüşe uygun olsun (toprak, çamur, su vb.).
.: Boğazlı bot ya da spor ayakkabı iyi olur.
.: Küçük bir sırt çantanız bulunsun (yürüyüş sırasında elleriniz boş olmalı)
.: Mutlaka yedek giyim, çorap ve ayakkabı alın.
.: Yanınıza, su ve enerji verici yiyecekler alabilirsiniz
.: Varsa ilaçlarınız
.: Fotograf/Video çekiyorsanız yeterince film, yedek pil vb.

arkadaşlar elimde fazladan pro ön far pro arka stop sigma ön far var lazım olan varsa uygun bir fiyata veririm

ayak kaslarım iki gündür tutuldu ve bir türlü düzelmiyor eğer çarşamba gününe kadar iyi olursa ve ev halkından izin kopartabilirsem gelmeye çalışacağım :)

Selamlar Avrupa Yakası,

3 Mart Çarşamba
Zeytinburnu Spor Kompleksi
Saat : 22:00 - 23:00 ( En geç 21:30da orada olalım. )
Fiyat : 100 lira ( 100/12 =8,50 gibi bi fiyat.)

YALÇIN ÇANAK ok
SELİM SİLİĞ ok
BORA İNCE ok
AYHAN METİNYURT ok
SELİM LEYLAK ok
SEFA YILDIZ ok
LEVENT K ok
RAMAZAN AKSU
HAKAN DURMUŞ
KORAY KARAMAN
BURAK YILMAZ
ÖZCAN AVCI
SÜLEYMAN K
ve diğer arkadaşlar..

Görüyorum ki 7 kişi tamamdır :) Son dakika golleri olmasın aman dikkat :D

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Selamlar Avrupa Yakası,

3 Mart Çarşamba

YALÇIN ÇANAK ok
SELİM SİLİĞ ok
BORA İNCE ok
AYHAN METİNYURT ok
SELİM LEYLAK ok
SEFA YILDIZ ok
LEVENT K ok
RAMAZAN AKSU
HAKAN DURMUŞ ok
KORAY KARAMAN
BURAK YILMAZ
ÖZCAN AVCI
SÜLEYMAN K
ve diğer arkadaşlar..

Görüyorum ki 7 kişi tamamdır Son dakika golleri olmasın aman dikkat

Selamlar Avrupa Yakası,

3 Mart Çarşamba

YALÇIN ÇANAK ok
SELİM SİLİĞ ok
BORA İNCE ok
AYHAN METİNYURT ok
SELİM LEYLAK ok
SEFA YILDIZ ok
LEVENT K ok
RAMAZAN AKSU
HAKAN DURMUŞ ok
KORAY KARAMAN
BURAK YILMAZ
ÖZCAN AVCI
SÜLEYMAN K ok
ÖMERTEK ok
ve diğer arkadaşlar..

Görüyorum ki 10 kişi tamamdır Son dakika golleri olmasın aman dikkat

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
kaptan uludağ gezisini bence 14 martta yapalım, bu hafta sonu hava oldukça soğuk olacakmış, tabi diğer fikirleride alalım.....

Selamlar beyler :) Hava güzel keyfler iyiiii :)

Yarın ki basketbol maçına son 2 kişi aranıyor gelmek isteyenleri görelim.

Olmadı 5-5 adam başı 10'ar lira'dan oynucaz artık.

Birdeee ' Yeşil yelekleri olanlar var ise getiriversinler bir zahmet 5-6 tane oynarken kim hangi takımda kafa karıştırıyor. Eşleşmiş oluruz hem ;)

Günaydın AYPG.

Bu hafta hastalandığımdan dolayı maça malesef gelemiyorum :( Herkese iyi eğlenceler

merhaba arkadaşlar, havahafif yağışlı. ama çarşamba akşamı hazırım.
maçımız güzel olacak .

Herkese selam...

bu hafta ramazan aksu ve bora ince gelemiyolar şimdi haberim oldu yazayım dedim...
bu arada sefa şu yelek mevzusu maçın 5. dakikası aklıma geldi.. dedim kesin şaşırıcaz arada ki şahsen ben 1 kez şaşırdım :) sonra biride bana yanlışlıkla vermişti topu selimmiydi hakanmıydı hatırlamıyorum :) yelek olmasada bir takım beyaz giyisin.. malum herkesin beyaz ağırlıklı t-sihrtü vardır diğer takımda renkli olsun öyle karışmaz bence.. bu hafta için beni mazur görün...

not: aklıma geldide kompleks dahilinde yelek olması lazım.. bence yarın bir sor sen temin etmeleri lazım...

@Nedret Günaydın

Kaptan süper bir organizasyon... çalışmıyo olsa gelmeye niyetlenirdim.. gerçi sonra vazgeçerdim bu göbekle çıkılmaz filan diye :) gidicek olanlara kazasız belasız sağlıklı bol pedallı keyifli bir pazar dilerim şimdiden.

selamlar avrupa yakası

400 tl ye bisiklet aranmakta aklınızda bulunsun:in: teşekkürler

bu gruba katılmak için yaş sınırlaması gerekiyormu yoksa yeni bisikletimi alınca bende katılacağaımda yaşım 15

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri