Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
meydana halen gelmek isteyen varsa ben varım. hadi millet o kadar kişi izliyo sayfayı yokmu gelen.

Scudo
ben birazdan çıkıyorum bisikleti yıkatıp öle gelecem. yani tam çıkmam 20 dk yı falan bulur.

Merhaba AYPG bu pazardan itibaren düzenli olarak yapmayı düşündüğümüz Florya Ormanı antremanlarına başlıyoruz.
*28 Şubat 2010
*Buluşma Yeri: Bakırköy BP
*Buluşma Saati: 07.30

Katılımcı Listesi
1)Temuçin Garzan
2)Hakan Durmuş
3)Onur Berberci
4)
5)

Merhaba AYPG bu pazardan itibaren düzenli olarak yapmayı düşündüğümüz Florya Ormanı antremanlarına başlıyoruz.
*28 Şubat 2010

Katılımcı Listesi
1)Temuçin Garzan
2)Hakan Durmuş
3)Onur Berberci
4)
5)

bu ilk hafta gerçekleşecek olan antreman turunda zaman tutarak da çalışacağız. Öncelikle parkur tanıma ardından da atılacak hızlı turlar. Bu turları tekli atmamız daha iyi olur malum orman kalabalık.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
*28 Şubat 2010

Katılımcı Listesi
1)Temuçin Garzan
2)Hakan Durmuş
3)Onur Berberci
4)AlperTemircan
5)

Temu zamanlama işi iyi olur valla. Sipariş işi ne oldu bu arada. Verebildin mi?

Selam millet. Artık yeni bir antreman rotamız var. ATATÜRK OLİMPİYAT STADI. :) Bizim evden pek uzun değil (36 km civarı) ama sürekli tempo ile gidince iyi bir antrman oluyor tabi diğer yerlerden gelenler için daha uzun olur. Yolun büyük kısmı boş araç trafiği yok denecek kadar az. Hele stadın yoluna girdikten sonra bir Allah'ın kulu geçmedi. Yakın zamanda birlikte pedallayalım bu tarafa.

@Onur Berberci

Onur güzergah güzele benziyor. Gidiş geliş 36'mı yoksa tek gidiş mi 36? Gerçi herhalükarda bana baya bir km yapıyor. Ama ne kadar uzun o kadar iyi. :D İşlevden ziyade uzunluk önemli bu işlerde. :D:D:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri