Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Samet MİSİR

Onu da çok iyi biliyorum aramıştık çok saçma bir yer o açıdan :) Yolda en son madeni çıktıktan sonra bir yer var ordan alınıp gidilebilir :)

• Beğen
Tepkiler: Samet MİSİR
Scudo
Bu arada arkadaşlar bir şey soracağım. Hakan'dan haberi olan var mı? Cumartesi günü bizimle beraber geliyordu. Sahilde giderken arkamıza bir baktık yok. Baktık gelmiyor geri döndük Temu'yla karşılaştık oda bize katılmak için yetişmeye çalışıyormuş. Yolda görmüş Hakan'ı arka aktarıcısında sorun olduğunu ve eve döneceğini söylemiş. O günün akşamında da Hakan mazgala girip takla attığını duydum. Durumdan haberi olan var mı acaba?

bu gün burası pek bir sessizdi, neden acaba :(

yada olaylara şöyle bakalım işler çok iyi satışlar harika ve bol kazançlı bir gün geçiriyor herkes diyelim. :)

ben kaçtım herkese iyi akşamlar dilerim.

not: bu akşam MUSTAFA filmi var KANAL D 20:00 başlama saati

Avrupa Yakası iyi akşamlar, yarın hava yağmazsa selamiçeşmede olacağım, ordan forumu kontrol ederim turlayan olursa katılmaya çalışırım.

@Onur Berberci

bende mazgala girip takla atmış diye duydum umarım ciddi bişeyi yoktur :confused:

merhaba arkadaşlar iş yoğunluğu sebebiyle forma yeni giriyorum hayırlı işler bol kazançlar,iyi dersler:D

bol pedallı günler dilerim:D

avrupa yakası

günlük güneşlik bir sonbahar esintili belgrat havasını çiğerlerime çekip şirkete gelmenin vermiş olduğu enerji ve morelle hepinizi kucaklıyorum.

koray karaman sayfayı dikizleyip iki kelime yazmadan gidersen kulaklarını çekerim. :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
arkadaşlar bu gün volkan RR ağbimizin doğum günü,

kendisini kutlar daha nice uzun seneleri sevdikleri ile birlikte sağlık sıhhat içerisinde geçirmesini dilerim. ;)

iyi akşamlar avrupa yakası

bugün inanılmaz lodos vardı sahilde dönüş yolunda biraz sağ bacağımı zorladım inşallah pazara düzelirde sahil yolunda kriteryum yaparız:D :D 08:00-14:30 arası maraton dolayısıyla kapalı

Grupta problem var:D Ne bu yahu sessizlik hakim, iyi akşamlar, iyi geceler, ... :)

Kıyafetlerim kirliydi şimdi attım makineye, eğer yetişebilirse geleceğim yarın bakalım. :)

Herkese iyi uykular benden...

Bu arada sıfır 35 TL'ye aldığım çamurluklarımı yine takım olarak hiç kullanamadan satıyorum 25 TL'ye polisport marka. Borla için almıştım 781'e uymuyor bunlar, hiç kullanamadan kaldı elimde öylece. Borlaya takmak için uğraştığımdan montaj yerinde bir kaç çiziği var o kadar. Bilginize... İhtiyacı olan varsa özel mesajla, numaramdan vs. ulaşsınlar bana.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri