Bu arada arkadaşlar bir şey soracağım. Hakan'dan haberi olan var mı? Cumartesi günü bizimle beraber geliyordu. Sahilde giderken arkamıza bir baktık yok. Baktık gelmiyor geri döndük Temu'yla karşılaştık oda bize katılmak için yetişmeye çalışıyormuş. Yolda görmüş Hakan'ı arka aktarıcısında sorun olduğunu ve eve döneceğini söylemiş. O günün akşamında da Hakan mazgala girip takla attığını duydum. Durumdan haberi olan var mı acaba?
arkadaşlar merhaba
bisikletimi satıyorum bir süre sizlerden ayrı kalabilirim. eğer ilgilenen olursa https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50548 buradan göz atabilir.
en yakın zamanda görüşmek dileğiyle.
bugün inanılmaz lodos vardı sahilde dönüş yolunda biraz sağ bacağımı zorladım inşallah pazara düzelirde sahil yolunda kriteryum yaparız 08:00-14:30 arası maraton dolayısıyla kapalı
Grupta problem var Ne bu yahu sessizlik hakim, iyi akşamlar, iyi geceler, ...
Kıyafetlerim kirliydi şimdi attım makineye, eğer yetişebilirse geleceğim yarın bakalım.
Herkese iyi uykular benden...
Bu arada sıfır 35 TL'ye aldığım çamurluklarımı yine takım olarak hiç kullanamadan satıyorum 25 TL'ye polisport marka. Borla için almıştım 781'e uymuyor bunlar, hiç kullanamadan kaldı elimde öylece. Borlaya takmak için uğraştığımdan montaj yerinde bir kaç çiziği var o kadar. Bilginize... İhtiyacı olan varsa özel mesajla, numaramdan vs. ulaşsınlar bana.