Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Levent_K

Levent Abi sen tatlı istediğini söyle gelmeden alayım :)

@Sefa Yıldız

İşte o canavar Levent Abi'ydi :)))

Uğrarırız Sefacım kısmet olursa.

@Nedret Günaydın

Kaptan sen yoktun bir cuma günüydü :) benim Avrupa Yakasına kabul edilmem için önce çay ısmarladım ertesi hafta da tatlı :))

Sen gelecem de tekrar alırım

Yağmur varsa çıkmam zor, sezonu yeni açtık zaten,hastalıktan gerisin geri en başa dönmeyeyim.

Sonuç;
İsteyim yağmur yağmasın geleyim, istemeyim yağmur yağsın gelmeyeyim. :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Yalçın Çanak

Haşim abinin güzel bir lafı aklıma geldi ...

ŞEKER DEĞİLSİNİZ YA ERİYECEKSİNİZ ÇIKIN GEZİN YAĞMURLUK DİYE BİRŞEY VAR . :D

Yetişe bilirsem bende gelicem ... Ama süpriz olsun diyim ..

beyler o zaman gözümüzü karartıp bu akşam yağmurda yağsa karda yağsa çıkıyoruz,kuaför volkilerde 3 kişi gelecekler,toplam 10 15 kişi olacağız mangal olayına bpde karar veririz,yağmur durursa kesin mangal yapıyoruz ,herkes yanında bozuk 5 ytl getirsin

@Sefa Yıldız

Öyle mi demiştim? Ne zaman demiştim? Hiç hatırlamıyorum. :)

@nighteagle1

Bir tek kişi cebinde 5 liradan fazlasını bulundursun. Adı lazım değil, O kendini biliyor. :)

@Koray Karaman

Afferim Koray, koçum benim. Sefa, Koray'a bak da ders al biraz ders. :)

Cümleten hayırlı akşamlar dostlarım. İyi eğlenceler dilerim, dikkatli olun ha. ;)

haşim sende serdarı kandır araba ile gel,fanta yaparız beraber.

Selamlar dostlar Selim Siliğ yanımda kara kara düşünüyor kaç kilo tatlı alsam diye:D Yağmur var diye gelmemezlik yok ona göre:) Yağmur kesilirse Süleyman abinin dediği gibi mangal şart:)

arkadaşlar ben çıkamıyorum bu akşam, aile dostlarımdan bir ailesiyle birlikte geliyormuş,:( ne yazık gelemiyorum.:( hayırlı akşamlar sizlere iyi eğlenceler.:D

@ayhan248

Ayhan abi kaç gel kaçırma tatlıları çayları benden söylemesi:)

iyi pedallar size bugün geç çıktım zaten siz mangal yapın fantanızı ve tatlıları hüpletin...

Arkadaşlar merhaba.. adım erman foruma yeni üye oldum.. yaklaşık 3-4 haftadır forumu ve grubunuzu takip ediyorum.. gerçekten herşey oldukça düzeyli ve profesyonel.. bisikletimi yeni aldım markasız birşey aslında geroni marka ancak sticker vs. olmadığı için görünüşü hoş ama giriş seviyesi bir bisiklet.. bu mesajı hem sizinle tanışmak hemde birkaç şey danışmak için atıyorum.. aslında biliyorumki atölye/giyim kısmında danışmam lazım ancak dediğim gibi gayem sizlerle tanışmak.. çünkü ayağımdaki geçici sakatlık iyileşince kısmetse size katılmak istiyorum...

birincisi en büyük ihtiyaç gibi gördüğüm padli tayt..
capacity ender spor mağazasında ortalama 60 lira civarında pedli kısa tayt gördüm denedimde gayet hoş.. size fiyat olarak makulmü ? sonuçta nike genel bir spor giyim firması bisiklet konusunda daha uzman bir markanın aynı fiyat aralığında pedli taytı varsa onu tercih ederim.. ikinci sorum ise kask konusu.. ilk başlarda kask takmak konusunda çok çekincelerim vardı ancak şuan çok net kasksız kullanmamalıyım bilincindeyim.. ancak seçim konusunda bisikletim dağ bisikleti kategorisinde ancak ben normal standartlarda yolda sürücem inşallah cumaları turlarınıza katılıcam :) dolayısıyla hangi kaskı tavsiye edersiniz..?
araştırmalarıma göre giro bell oldukça söz sahibi markalar.. lazer helmet marka keşfettim bir sitede özelliklede urbanize serisi n-light modeli çok hoşuma gitti ışıklı olmasınında bir avantaj olduğunu düşünüyorum..

şimdi toparlamak gerekirse giro mu bell mi yoksa lazer helmetmi lazer helmetin beğendiğim kaskı sizce uygunmu yok bence normal bildiğimiz mtm kategori kaskmı al dersiniz..?
bütçem maksimum 150 lira..

ilgi alakanız için şimdiden teşekkür ederim..

henüz bisiklete binemiyo olsamda hergün düzenli bir şekilde forumu ve grubunuzu takip ediyorum özellikle mangal partileri çok çekici :)

görüşmek dileğiyle..

@ermanatasoy

Merhaba aramıza hoşgeldin. Öncelikle ortamdan bahsedeyim bugün bu güzel grupla ilk defa tura çıkmış biri olarak, daha az önce geldim eve :) Her şey harikaydı; yoldaki tutum ve düzenimiz, organize olunabilirliğimiz, ve en önemlisi de aramızdaki ilişki ve bağlar. Kısacası mükemmel bir akşamdı. 7 kişiydik ama yağmur çamur demeden harika bir gece çıkardığımıza inanıyorum.

Ekipmanlar hakkında net ve fazla bilgim olmadığından pek yardımcı olamayacağım. Kaskta bildiğim kadarıyla fiyattaki uygunlukla da 35-40 TL civarında olması dahilinde Giro. Tayt içinse Bike and Outdoor'a bakabilirsin, en geniş ürüne sahip website baktıklarım arasında. Fiyatlar da markaya göre 50 TL'den başlıyor ortalama.

150 bütçen var dediğim gibi zaten 100 TL'ye halledersin sanırım ama biraz daha çıkabilirsin.

Umarım faydalı olru, yanlış bir şey de söylememişimdir. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım. İyi geceler. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri