Arkadaşlar merhaba.. adım erman foruma yeni üye oldum.. yaklaşık 3-4 haftadır forumu ve grubunuzu takip ediyorum.. gerçekten herşey oldukça düzeyli ve profesyonel.. bisikletimi yeni aldım markasız birşey aslında geroni marka ancak sticker vs. olmadığı için görünüşü hoş ama giriş seviyesi bir bisiklet.. bu mesajı hem sizinle tanışmak hemde birkaç şey danışmak için atıyorum.. aslında biliyorumki atölye/giyim kısmında danışmam lazım ancak dediğim gibi gayem sizlerle tanışmak.. çünkü ayağımdaki geçici sakatlık iyileşince kısmetse size katılmak istiyorum...
birincisi en büyük ihtiyaç gibi gördüğüm padli tayt..
capacity ender spor mağazasında ortalama 60 lira civarında pedli kısa tayt gördüm denedimde gayet hoş.. size fiyat olarak makulmü ? sonuçta nike genel bir spor giyim firması bisiklet konusunda daha uzman bir markanın aynı fiyat aralığında pedli taytı varsa onu tercih ederim.. ikinci sorum ise kask konusu.. ilk başlarda kask takmak konusunda çok çekincelerim vardı ancak şuan çok net kasksız kullanmamalıyım bilincindeyim.. ancak seçim konusunda bisikletim dağ bisikleti kategorisinde ancak ben normal standartlarda yolda sürücem inşallah cumaları turlarınıza katılıcam

dolayısıyla hangi kaskı tavsiye edersiniz..?
araştırmalarıma göre giro bell oldukça söz sahibi markalar.. lazer helmet marka keşfettim bir sitede özelliklede urbanize serisi n-light modeli çok hoşuma gitti ışıklı olmasınında bir avantaj olduğunu düşünüyorum..
şimdi toparlamak gerekirse giro mu bell mi yoksa lazer helmetmi lazer helmetin beğendiğim kaskı sizce uygunmu yok bence normal bildiğimiz mtm kategori kaskmı al dersiniz..?
bütçem maksimum 150 lira..
ilgi alakanız için şimdiden teşekkür ederim..
henüz bisiklete binemiyo olsamda hergün düzenli bir şekilde forumu ve grubunuzu takip ediyorum özellikle mangal partileri çok çekici
görüşmek dileğiyle..