Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
yarın sabah görüşürüz dostlar,fazla abur cubur yemeyin yarınki mangalı kaçırırsınız yoksa ;)

Scudo
selamlar A.Y.P.G.:) güzel bir cuma akşamı turuydu.katılan dostların ayaklarına saglık.
yarında güzel bir gün bizleri bekliyor:)
kuşluk vakti görüşmek üzere:D:D

Merhaba dünyanın en neşeli en sıkı fıkı pedal dostluk grubu herkese saygılar sevgiler:)İstemeyerek bayadır katılamadım aranıza sınavlar dolayısıyla inş. hamlamamışımdır.Yarın ne yapılcak kısa özet geçicek bir gönüllü?Katılayım da hem sizleri göriyim hem de keyfim yerine gelsin:)

Ayhan abi 2009 sedonan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inş.Benimde kafamda bişeyler var yarın konuşalım ne yaptın ne ettin;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
pazar gününki tura gelmek istiyorum ama o saatte orada nasıl olacağım hala bulabilmiş değilim(anadolu yakasından), eğer gelecek bir yol bulabilirsem ordayım .şimdilik en erken saat 06.40 gibi yeniköye gelebiliyorum feribotla tabi birde mertere gitmeyi düşünürsek geç kalıyor biraz

• Beğen
merhaba kardeşim sen istersen nedrete özel mesaj çek zamanı ayarlasın

ayrıca bisiklette güzel olmuş.

selim yarın güzel bir gezi var.

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

cuma akşamı keyini keyifle geçiren dostlarıma saygılarrrrrr

yarınki turumuzla ilgili herkes hazır dimi

güzergah: top secret

buluşma ve toplanma yeri:tekzen market yanı burger kıng

toplanma saati: 06:00

hareket saati: 06:30

yedek malzemeler
tamir kitleri
içeçek mataraları
yiyecek çantaları
telefon şarzları
telsizler (bende)
çatal-bıçak
çaydanlık(odun ateşinde çay)
nescafe (bende sınırsız)
odun orada var
sucuk-köfte o yöreye özgü olduğundan oradan alırız fantalarla birlikte

hesaplarıma göre masraf (fantalar hariç) 6-7 ytl arasında olacaktır.

balık tutmak isteyen dostlarımız yanında oltalarını getirebilirler tabiki solucan toplamayı unutmasınlar

irtibat numaram 0535 761 40 07

SÖĞÜTLÜÇEŞME-EDİRNEKAPI METROBÜSÜ(34A)
ne saat 05.00 gibi binmeyi düşünüyorum edirnekapıdanda bi yol bulcam gelcem artık açıkçası karşıyı hiç bilmiyorum ama google earth tan baktığım kadarıyla yakın maslağa yarın bi aksilik olmazsa gelebilirsem görüşmek üzere

• Beğen
@LorD Of DrinkS

- Edirnekapı durağından merdivenlerden bisikleti yukarıya taşırsın,

- Şehitliğin yanından çıkıp caddeye çıktığında sağa dönersin,

- Edirnekapı 4 yol ağzına gelincemezarlığın yanından sağa doğru dönersin, (minibüs ve otobüslerin döndüğü yer)

- Ana caddeye çıktığında Merter yol ayrımını görene kadar dümdüz gidersin,

- Merter yol ayrımından dönüp Topkapıyı geçtiğinde zaten zeytinburnu metro istasyonunu göreceksin,

- Bisikleti eline alıp yine bir üst geçit geçtinmi yolun karşısına TEKZEN'i görürsün.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhabalar Avrupa Yakası.:)
Sınav yüzünden kaçırdığım güzelim cuma günü turu resimlerini görmek bir nebzede olsa keyfimi yerime getirdi. Ayhan abi yeni 711'in çok güzel olmuş. Yarın sabah görüşmek üzere.

• Beğen
hhhhhhhoooooooopppppppppp
beyler balabana mı gidiyorsunuz orda sandal kiralayan bir ihtiyar var süleyman dı adı galiba deliormanlı benden selam söyleyin
herkese iyi eğlenceler dönüşte köy içindeki istanbul tabelasını takip ederseniz diğer taraftan daha az rampa biraz ileri atıyor ama daha avantajlı....

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Günaydınlar AYPG.:)
Çıkmadan önce bir foruma gözatayım dedim ama kimseden ses seda yok.:D
Neyse alper kaçar. Tekzende görüşmek üzere.

Günaydın Avrupa Yakası

İyi pedallamalar. Balaban'dan haberlerinizi bekliyorum:)

Avrupa yakası pedal grubu nun en atraksiyon içeren turuydu heralde bu tur tarihe geçmeli mi acaba??:)Eğlenceli uzun yorucu bir tur oldu performansım çok güzeldi yalansa yalan diyin:)))Yatın güzelce bi dinlenin çok gerekli ;)Görüşmek üzere hoşçakalın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri