Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@kafile

Evet Selim; Avrupa Yakası Pedal Grubunun tarihe geçecek en atraksiyonlu turu oldu, kaçıran çooooook şey kaçırdı :D Hatta bu tur, sadece Avrupa Yakasının değil, dünya üzerindeki tüm bisiklet gruplarının tarihine geçecek nitelikte atraksiyonlara sahip, neden acaba :rolleyes: :D

Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler, özellikle performanslarından dolayı herkesi kutlarım, ben bile kendime şaşırdım :D

Haberleri ve resimleri tez zamanda bekliyoruz...

Scudo
Hayatımda,Hiç bu kadar eğlenmemiş,hiç bu kadar üzülmemiş,hiç bu kadar dostlarımla baş başa zaman geçirmemiştim,yorgunluktan klawye'ye yazmaya eriniyorum kaza demeyelim tahlihsizlik diyelim,oldu herkezin başına gelir,daha dikkatli olmamız lazım bir an önce iyileşmeniz dileğiyle süleyman abi geç artık mtb ye .

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydınlar Avrupa Yakası .

Güneşli ve güzel bir havayla Başladık Güne,Herkeze Sağlık ve sihhatler.

• Beğen
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeee ;)

sağlık sıhhat ve neşe dolu bir hafta diliyorum herkese :)

• Beğen
günyadın arkadaşlar
turumuz muhtesemdi yakın bi tarihte tekrarlayalım
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler

• Beğen
Tek kolu kalmış canavarınızdan cümleten günaydınlar, sağlıklı sıhhatli iyi bir hafta dilerim. :D

Endişelenecek bir şeyim yok. Allah'a şükür kırık veya çatlak yok. Ama artık, dirseğimdeki dokuda nasıl bir zedelenme olmuşsa ne açabiliyordum ne de kapatabiliyordum hastanede.

Hal durum böyle olunca, yarım alçı yapıldı emniyet olarak.

Her şeye rağmen, çok güzel bir hafta sonunu daha geride bıraktık. Katılan bütün dostlarıma teşekkürler.

Bendeki fotoğrafları da yarın eklerim artık, evde unuttum makinayı. :)

@Haşim Okyay

Geçmiş olsun kardeşim ya!
Umarım çok çabuk iyileşirsin.Nasıl becerdin be birader?:(

• Beğen
@umicek

sucuk sucuk sucuk :lick3: :lick3: :lick3:

tadları muhteşemdi ve sefa babasına sormuş sucuklarla iglili bilgi almak adına :rolleyes:
sucuklar manda :eek: sucuğuymuşşşş :eek: :D :D

• Beğen
@Taner Yavuz

Abi oldu işte ya. Daha kötüsü de olabilirdi ama Allah'a şükür ucuz atlattık Süleyman abiyle. Her işte bir hayr vardır.

Nedret, Kemal'in açtığı konu başlığını değiştirmişsin. Konu içeriğindeki yazıda da var 3 tane Balaman. Onları da Balaban yap istersen. ;)

Süleyman abi, ses ver sen nasıl oldun? Pis herif. :p :D

günaydın avrupa yakası pedalşörler güzel bir gün hayırlı işler güzel finaller dilerim.:D hafta sonu gezimiz güzeldi katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.:D ayrıca küçük kazamız içinde üzgünüz,:( ama kendilerinde fazla birşeyleri olmadığını öğrenmemiz güzel.:)

mecidiyeköyde hava güzel ötesi tur için şartlar uygun, bol pedallı günler dilerim.

Selamlar AYPG Herkese hayırlı işler ve iyi haftalar.

Dünkü muhteşem turumuz için herkese teşekkürler, kusursuz olmasa da her duygunun zirvesine vardık neredeyse, atraksiyonu boldu :D

@Haşim Okyay

Haşim abi tekrar çok geçmiş olsun, umduğumuz gibi çok ciddi bişey yokmuş çok şükür. Benim omzumun durumunun aynısı galiba, ama sende alçı fazlası var :) Bir iki hafta içerisinde eskisinden daha iyi olursun tek kollu canavar :D

Süleyman abiye de çok geçmiş olsun, haber alan var mı?

Emrah KUYUMCU

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri