Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Haşim Okyay

Haşim abi alem adamsın vesselam, eyvallah iltifat için :rolleyes: :D

Pazar günkü tur devlet sırrı gibi oldu yaw, yarın akşam gelemezsek yanlışlıkla Sarıyere falan mı gidecez Pazar günü :D:D

Toplam kaç km. olucak onu öğrenebilseydik, motoru açalım derken boğmayalım :eek:

Scudo
@dunyaikincisi

Şüü :27: Bak hala soru soruyor. :)

Ben deyim 90 km. Nedret desin 120 km. :rolleyes:

Sıkın az daha dişinizi, öğrenmenize 28 saat 58 dk. 46 saniye kaldı. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
17 Nisan 2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamı Gezisine Dair Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir

1. Nedret Günaydın
2. Haşim Okyay
3. Ramazan Okyay ( sormadım daha )
4. Süleyman Abi
5. Emrah ( Dünya'nın 2. adamı )
6. Özgür Dilaver
7. Koray Karaman
8. Ümit
9. ayhan248
10. .
11. .
12. .
13. .
14. .
15. .

17 Nisan 2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamı Gezisine Dair Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir

1. Nedret Günaydın
2. Haşim Okyay
3. Ramazan Okyay ( sormadım daha )
4. Süleyman Abi
5. Emrah ( Dünya'nın 2. adamı )
6. Özgür Dilaver
7. Koray Karaman
8. Ümit
9. ayhan248
10. .Sefa Yıldız ( gelirse sürpriz olsun )
11. .
12. .
13. .
14. .
15. .

Merhabalar AYPG.:)
Bildiğiniz üzere vize haftamdayım ve yarın akşam 8'de alttan kalan fizik2 sınavım var.:( Aranızda olmayı çok istiyorum ama bu sınavı da geçmem gerekiyor.
Pazar günkü tura katılabilirim büyük ihtimalle.
Ayhan abi yeni canavarın şimdiden hayırlı olsun. Malum yarın akşam aranızda olamayacağım.
Haşim ve Nedret abilerim Top Secret:D turun bilgilerini özelden bekliyor olacağım.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@dunyaikincisi

Abicim lisans için şurdaki belgeyi doldurman gerekiyor :
(link)

daha sonra 2 vesikalık ve sağlık ocağından sağlık raporu alıp gençlik spor genel müdürlüklerine teslim ediyorsun.

Biz yenibosna'dan çıkarttık yakınlarda ki sağlık ocağına gönderdiler ordan raporu aldık muayene felan olmadı, kağıt üstünde. Belgeleri teslim ettik 5dk. sonra lisanslarımızı verdiler.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
@AlperTemircan

Merak etme Alper, özel mesaj güvercinleri ile güzergah hakkında bilgi sana ulaştırılacaktır. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Önceki mesajda yazmayı unuttum. Spd'ye geçeceğim. Pedal olarak aklımda M520 veya M540 var. Ayakkabı konusunda ise Yeşil bisiklette bu aralar indirimde olan Sidi Eagle 5'i düşünüyorum ama yinede tavsiyelerinize ve fiyat/performans açısından uygun ürün önerilerinize ihtiyacım var.

Tavsiyen için teşekkürler Ferdi abi.:)
MTBR'da yorumlar için baktım fakat Eagle 5'i göremedim. Onunla aynı özellikte olan Dominator serisi vardı ve yorumlarda tabanının yürürken kaygan olduğu yazıyordu. Sen böyle bir problemle karşılaştın mı acaba?

beyler günaydın şu sizin camp yapacağınız balaban köyüne düştü yolum tesadüfen nereye gideceğinizi bilin diye foto gönderiyorum ama benim acemiliğimden ters yüklenmiş siz tersten bakın (link)
bu akşam butarafa geliyorsunuz dimi bir bayan arkadaşımla katılabilirim size levent taytı unutma görüşürüz
balaban on numara bir yer giderseniz gelirim....

Güneşli ve güzel, aynı zamanda dün gece yağan yağmurun da etkisi ile birazcık da olsa temizlenen bir İstanbul sabahından herkese günaydınlar, hayırlı Cuma'lar.

İşte, özlemle beklenen gün geldi çattı. Akşam kimseye söz vermeyin, sebebini biliyorsunuz ; Üzülürsünüz. ;) :)

@nighteagle1

Bir daha düşün Süleyman abi.

:box2: :boese153:

• Beğen
Tepkiler: Fırat Şengöz
Günaydınlar Avrupa Yakası :) Ve Cuma Fanta Sever bisikletliler,Bu akşam size yetişmeye çalışıcam tek birşey sormam lazım, Akşam florya'da tam olarak nerde olcaksınız ? Çay bahçesimi ? Fener mi ?

Günaydın Avrupa Yakası

Karaköy'de yine güzel bir hava ve güneşle selamlıyorum sizi :D
Akşam için şu an gelicem gibi görünüyor.

Timuçin lisans bilgileri için çok sağol. Ayrıntıları akşam da konuşalım.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Bu akşam aranızda olamayacağım vize çalışmalarım sürüyor:D

Ama bakırköy Bp'ye gelip emanetleri teslim edeceğim, Nedret abi hazırlıklı gel 4 tane matara ve pazar günü unuttuğun üstün var bende

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri