Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;)

tamam temuçin emanetleri akşama alırım ;) sakın benden başka hiç kimseye verme :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
@temu90

@Nedret Günaydın

:eek:

Vay, kardeşim Nedret. Bir tane verirsin artık bize Nedret, biliyorsun zaten biz iki kişiyiz. Bir sen bir ben gerisi yalan. :eek: :) :crazy292:

Şaka bir yana, grupta matarasız gezen arkadaşlarımız varsa Nedret arkadaşımıza müracaat etsinler. Eli boş göndermez herhalde. :rolleyes: :)

Yaz geldi, matarasız dolaşmamak lazım demi. ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydınlar AYPG.:)
Akşama aranızda olamayacağım hepinize iyi eğlenceler.
SPD pedal için m520 veya m540 düşünüyorum. M520 yaklaşık 50lira, M540 ise 80-90 lira arası oynuyor. M540 aradaki fiyat farkını hakediyor mu?:bilmiom:

@AlperTemircan

Evet Alper hakediyor M540, M770 Xt ile aynı ağırlığa ve tasarıma sahip. M520 nin yüzeyi biraz daha geniş ve doğal olarak daha çok çamur tutuyor. Karar senin ama sakın M505 alma

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Ben M520 öneririm. M520 seni hayli hayli idare eder, sana yeter yani. Müsrüflüğün luzumu yok :), o aradaki farkla başka bir ihtiyacını karşılarsın.

Ha dersen ki, abi paradan yana sıkıntı yok, o zaman bende m540 al derim.

• Beğen
haşim çay yok ama fanta var ,
sefa da geliyormuş nasıl olsa ondanda bi alacak var.:D
kaptan benim iç lastiklleri unutma!
temu benim matarayı kaptana verme, ben gelince alırım:D
bu akşam işler baya iyi olacak galiba:D

İçimizdeki yardımlaşma sevgisine bayılıyorum. Herkes birbirinin eksiğini tamamlıyor. Vallahi helal olsun size. :)

Bir tek Nedret hariç. Mataraları paylaş deyince nasıl da ortadan kayboldu gördünüz mü? :)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Pazarlık durumuna göre ikisinden birini alırım artık. İlginiz için teşekkürler.

alper M540 al ve bir kere alki adam akıllı pedalın olsun.

matara olayına gelince :)
o mataralar kullanmak için değil Cumhurbaşkanlığı turu hatırası olarak raftaki yerini alacak. ;)

hem biz sana matara verdik haşim,taktın beyaz beyaz bisikletine.

• Beğen
fotoları beğendinizmi beyler (link)
beğenmemiş olabilirsiniz idare edin yakında benim blogta daha fazlasını ve ayrıntılar yayınlarım
neyse akşam fanta varsa tesisler olmaz bence consept e uymaz fenerde kafamıza göre takılırız ya birşey daha diyecektim ama aklıma gelmiyor
ha hatırladım benim mtb deki yeşil yol lastiklerini hatırlıyormusunuz bilmiyorum her neyse onları değiştirmek istiyorum bena tavsiyesi olan varmı acaba fiyat önemli değil lastikğe verilen paraya acımam birde ayakkabıya benim ihtiyacım olan asfaltta ıslak kuru demeden performans göstermesi ayrıca tam güven değerli görüşlerinizi bekliyorum.

@Nedret Günaydın

Hatıra? :eek: Niye rafta çürümeye terk edesin? Suluklarda dursun, kullanılsın daha iyi olmaz mı?

Ben zaten kendime istemiyorum ki Nedret. Olmayanlara dedim dikkat ettiysen. ;)

Hatıra ha, bendekini de geri vereyim mi ? :rolleyes: :cool:

sendekini geri ver tabii :D

sen arka 8li dişliyi ne yaptın haşim duruyormu.?

ben homili gırtlak yapmaya gidiyorum,birazdan görüşürüz.

matara herkese var haşime yok :boese153:

merhaba arkadaşlar efsaneyi yapmaya gittim beraber hazırlıyoruz.

@Volkan Dinç

Hoş geldiniz aramıza dostlar. Akşam geçerken BP den alırız sizi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri