Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selamlar dostlar:)
taner kardeşim çok güzel bir haber:)
Allah saglıklı sıhhali doğmayı nasip etsin inşallah.
harika bir duygu gerçekten:)işyerinde akşamı zor ediyorum ben.
akşam olsunda gideyim ogluma sarılayım öpüp koklayayım diye:)
evet arkaadaşlar pazara naapıyoruz??

Scudo
Fanta,Mangal 115 km Uyarmı Ramazan abi ...

Ayıptır söylemesi Hamam'dan Geliyom Beyler Bir ara hep beraber gidelim Sauna'ya bi daldım :D Çıkamıyodum az daha :D Ayrıntılar pazar uzun turda :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Güneşli ve güzel bir İstanbul sabahından cümleten günaydınlar.

Eski depomda olduğu gibi buraya da bir duş yaptırmam gerekiyor. Sabah bisikletle gelirken fena terlemeye başladım yine.
Zaten benim vücut güneş görmesin, bassam da rolanti de gitsem de terliyorum. :) Bir duş şart oldu.

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler hayırlı işler güzel mesailer-güzel vizeler.:D

mecidiyeköyde hava açık güneşli ama hafif serinlik var, tur için şartlar uygun.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

ilk bahar'ın gelmesini ne kadar çok özlemişim,eeee kolaymı 1 yıldır bekliyoruz bu günleri :)

• Beğen
zevkli geçeçek ve dayanıklılık gerektiren bir yarış olmasına rağmen,federasyonun düzenlemiş olduğu resmi yarışların oluşturduğu kasvetli havanın yanında daha rahat olacağımıza eğlenerek ortamın tadını çıkaracağımıza emin olabilirsin.

hazırlanmak konusuna gelince parkur bilgilerini henüz öğrenmedim,1 tur kaç km ve bunun ne kadarı çıkış-iniş olmakla birlikte edineceğimiz bilgiler doğrultusunda fikir yürütürüz.

4 saatlik sürecek olan bir yarışta son dakikaya kadar gücü koruyup finişe ulaşmak bizim için en büyük ödül olacaktır zaten.

diğer yandan feedzone için yiyecek-içeçek için beslenme amaçlı yardımcı ayarlamamız şart. ;)

pazar günü uzun turumuzda ayrıntılı konuşur ve bu turdada kendimizi denemiş oluruz zaten. ;)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Teşekkürler Nedret abi, ben önümüzdeki pazartesiye kadar bisiklete binemeyeceğim:( . Sınavdan sonra 6 gün tatilimiz:D var. Tatilde kondisyonumu yükseltmem gerekecek, amacım zaten 4 saati olabildiğince verimli;) kullanarak, yarışı tamamlayabilmek.

Günaydınlar Avrupa Yakası :)

Pazar gününü Sabırsızlık'la bekliyorum :)

Cuma turda olamayacağım. Fırat abi pazar geliyormusun :)

• Beğen
hayırlı günler arkadaşlar
Taner; Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)

Selamlar Avrupa Yakası;

Herkese hayırlı işler ve mesailer, bugün işe bisikletle geldim :D Karaköy'de muhteşem bir hava ve güneş var, tur için müsait, Ayhan abiye özendik :D

Bu arada; Taner abi hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah.;)

Ya bu 3 Mayıstaki yarışa katılmak istersek en amatöründen, maksat parkuru gezelim amaçlı :D Dayanabilirsek yavaş da olsa 4 saatlik turu tamamlarız belki :cool: ne yapabiliriz? Lisansı olan arkadaşlar bi yardımcı olurlarsa iyi olur, lisans gerekiyormuş galiba. Lisans almak için ön şartlar veya gerekli evraklar nelerdir?

Ayrıca Niko abi; bu Pazar günkü turun kamp olayı yattı galiba, tek günlük gidiş-dönüş mü olacak? Eğer öyleyse, ben de geleyim derim :) Ayrıntıları bi duyursaydın iyi olacaktı, yarın akşam yine gelemezsem ayrıntıları kaçırmıyım.

• Beğen
@dunyaikincisi

bisikletlerle gideceğimiz için ve talepler doğrultusunda bu turumuz kampsız olacak. ;)
ayrıntılara gelince bizbize olmaya karar verdiğimizden duyuru yapmıycaz.sana ayrıntıları ulaştırırım merak etme.
senin yeni bisikletininde motoru açılmış olur.

kaptan 711 efsane 2009 cuma akşamki tura hazır olurmuş. :D seninde emanetleri cuma akşamı getireceğim.:D

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu haftaki etkinliğimizde yeni bisiklet alan dostlarımızın bisikletleri kutluyoruz ardından güncel olaylardan behsedip gecemizi neşe içinde değerlendiriyoruz.

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 17.04.2009 Cuma akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

herkese iyi eğlenceler dilerim.

Niko abi, bilgi için teşekkürler. Yarın akşam bi aksilik olmazsa gelmeye çalışıcam, ama söz vermiyim, kesin durumu yarın bildiririm artık :)

• Beğen
17 Nisan 2009 Avrupa Yakası Pedal Grubu Geleneksel Cuma Akşamı Gezisine Dair Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir

1. Nedret Günaydın
  2. Haşim Okyay
  3. Ramazan Okyay ( sormadım daha )
  4. Süleyman Abi
  5. Emrah ( Dünya'nın 2. adamı :) )
  6. Özgür Dilaver
  7. Koray Karaman
  8. Ümit
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Gezimize katılacak arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

Eğer yetiştirebilirsem çay getiririm, yoksa Süleyman abi ellerinden öper. Nedret, sen de börek aç bize. Mümkün ise ıspanaklı ve peynirli olsun. ;) :p

Cuma akşamı, Pazar gününün özeti yapılacak, o yüzden gelmeniz önerilir. Yarın akşamın dışında pazar günü ile ilgili hiç bir soruya cevap verilmemekle birlikte, pazar sabahı yanlış yönlere ve güzergahlara sapmak istemiyorsanız yarın akşamı es geçmeyin derim. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri