Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydın Avrupa Yakası

dün aranızda değildim ama güzel bir maç yaptık tabi ezici üstünlüğümüz oldu ama olsun. 19-9 yendik:eek:

İyi yolculuklar Nedret abi şimdiden iyi bayramlar

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
günaydın arkadaşlar, dün akşamki malgal güzel geçmiştir katılan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

gününüz güzel olsun,:cool: :ci:

@Sefa Yıldız

hizliresim.com uzantılı fotoğrafları ben göremiyorum Sefa. Mümkünse imageshack veya başka bir site olsun ;)

Saat farkından ötürü oluşan mesaj kaymalarını düzeltmek için bazı mesajları silmek durumunda kaldım. Tüm dostlarımın bilgisine ;)

Hüseyincim meraba özledik seni ,artik katil aramiza.

kaptancim dün gece fanta ve sucuklari kaçirdin,neyse tatil dönüsü tekrar yapariz.bize yurt disindan artik birer paket çukulata getirirsin.güle güle git,güle güle gel.

• Beğen
Bu sizin grubun yol bisikleti için olanı var mı?Veya aranızda yol bisikleti kullanan var mı sanki mtb ağırlıklı bir grup gibi havanız var.Güzargah olarak bana yakın geldi geçitiniz yerler,diğer yandan bildiğim bazı bisiklet grupları çok erken saatlerde uzaklarda toplanıyorlar,gidemiorum doğal olarak.Ben Şirinevlerdeyim.Tavsiyeniz var mı acaba?

Bu arada dostlar, bisikletim ufak çaplı bir değişim geçirdi :D

Ön maşa XCM idi, sağolsun Sefa kardeşimizden aldığım Axon ile değişti, sadece beyaza boyamak kaldı bana ;)

Vites kolları Alivo idi, Lx ile değişti.

http://img507.imageshack.us/img507/2981/dsc03347ri4.jpg

Acera olan arka aktarıcı XT Shadow kısa bacak ile,Sram ruble ve zincir de, Deore ruble ve zincir ile değişti. Ön aktarıcı da Alivio idi, ve Sefa kardeşimden aldığım Deore ile değişti.

http://img507.imageshack.us/img507/3277/dsc03348yt5.jpg

CST 2,40 :eek: olan dış lastikler, Michelin Xc dry2 ile değişti. Bu arada, lastikler 2 lik :D

http://img507.imageshack.us/img507/8201/dsc03349yu1.jpg

Bu da genel bir görünüm :D

http://img114.imageshack.us/img114/3914/dsc03350zc6.jpg

Sırada ise sele, gidon ve gidon boynu var. Belki ileri de aynakol da değişir. Psikolojime göre artık :D

Bu arada, hayırlı yolculuklar Nedret. Kendine iyi bak kardeşim, hediyeleri bekliyoruz artık. :D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Nedret Günaydın

nedret hayırlı yolculuklar kendine iyi bak bol bol dinlen,enerji depola,bol cıtırlı günler geçir.ayrıca kurban bayramını en içten dilerlerim kutlar sağlık-esenlikler dilerim.

Hayırlı ugurlu olsun Haşim Abim ,Abim diyorum Harbiden abi gibisin ;)
Benim eski gidonu bilirsin istiyorsan onuda vereyim kestirip kullanırsam çok iyi Faydalanırsın ;)
yok ben düz istiyorum dersen keyf senin paşam..
Kazasız Belasız bol pedallı Günlere Paşam ;)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
haşimcim bende sedona borlamın kadrosunu beyaza boyamak istiyorum yardımın gerekiyor.nasıl yapalım bi yardımcı olursan sevinirim.

@Sefa Yıldız

Sağolasın Sefa, aslında evet düz gidon istiyorum ben. Çünkü çaylak gidon takarsam duruş açısı yükselecek. Zaten kadro 16" olduğu için, bisikletin üzerinde anca ideal duruşumu yakalayabiliyorum düz gidonla.

Benim yapmam gereken, ya boğazı ters çevireceğim ( onu da yapmak istemiyorum :D ) ya da yeni alacağım boğaz daha uzun olacak. Bu sayede istediğim duruşu tam olarak yakalayabileceğim.

Ama sen Cuma günü getir gidonu. İki dakka değiştiririz hemen, bi denerim ;) İçime siner ise alırım, sinmez ise almam :D

Bu arada, Cuma akşamı getir diyorum ama, benim Cuma akşamı mesai de olup olmayacağım da kesin değil :D Ama kaçarım diye ümit ediyorum :rolleyes: :D

@ayhan248

Ohoo, uzun iş abicim o. Emek ister, uğraş ister, sabır ister. :D Ama müsait olayım, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım Ayhan abi. Hele şu yoğunluğu bi atlatayım da, hepinizle ilgileneceğim :D

• Beğen
bidaha mesajlarimizi silmeyin ltfn
kaptancim güle güle git güle güle gel,mangal yapalim

@uguryes666

nedemek gelebilirmiyin gelebilirsin tabiki 2 tane yol bisikleti var aramızda seninle 3 olacak :)

Uyumayın uleeeeeyn! :045:

Yemek saati ya, herkes midesinin derdine düşmüş anlaşılan :D

Selamlar Avrupa Yakası..

@Haşim Okyay

Haşim abi çok güzel olmuş. Güle güle kullan. Para durumlarını toparlim biraz kısa sürede kısmet olursa bi beyazda bizde olucak.Diğer parçaları zaten zamanla halledersin bu parçaları hallettiğin gibi ;)

Nedret abi yolun açık olsun. Şimdiden iyi bayramlar abicim..

@Haşim Okyay

ehehe Haşim abi bu lafın üstüne geliyo resimler bekleyedurun utandırıcam seni nasıl resim eklermişim gör:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri