Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Mantıklı Sen ince olarak Çizmişşin bende Daha kalınlaştırır Birazda şekil Verdim mi :D Tamamdır Ellerine sağlıkk
Haşim ABii Nerelerdesinnnnnnnnnnn.

@Sefa Yıldız

Depresyondayım Sefa, sen neredesin? :D

Bu saat oldu daha yeni mal toplanmaya çıkıldı :mad: :boese157: , akşam beni unutun dostlar :(

haşimcim ramazan nerede henüz göremedim. onu listede

selim saat;8.10 gibi bp nin orada bekliyorum seni beraber ineriz. teksenin önüne :ci:

@ayhan248

tamam ayhan abi orda olurum;)mesaj kutun dolmuş bu arada sanırsam.

beyler mangala daha sonra gecikmeli gelecekler,beni telefonla arasin ona göre alisveris yapalim,0536 259 75 90,volki,levent biçagi unutmayin!!!

ben biraz geçikebilirim tekzende bekleyin lütfennnnnnnnnnnnnn :)

@ayhan248

:D Senin vardı abi beyaz atın, ama hiç bize sormadan neler yaptın. Ramazan abim iyi, bende doğru düzgün göremiyordum kendilerini. Dün görüştük :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın sucuğu mangalda bol kızarmış seven pedalsever dostları.

Dün yine aranızda olamadık, umarım kazasız belasız bol sucuklu bir gün geçirmişsinizdir.

Fotoğrafları ekleyin de, iç geçirelim biraz :( :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Sefa Yıldız

Ohooo, desene işimiz var Sefa :D Selim ne anlar fotoğraf yüklemekten :rolleyes: :D

Avrupa Yakasına Duyuru forumun saati düzelmiş:vroam: fakat saati ayarlayınca bazı mesajlar yarın göderilmiş oluyor :D :ha:

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeee :9

dostlarım dün akşam ailece alınan karar doğrultusundan ben yarın yurt dışına çıkıyorum.
yaklaşık 15 gün tatil babında ense yapıp şööle bir dejarz olup zinde olarak yeni yıla girmek için hazırlanacağım.
sizlerden uzak kalacağım dönemde araya giren kurban bayramı'nızı şimdiden kutlar hepinize hayırlı bayramlar dilerim...

@Nedret Günaydın

Allah yolunu açık etsin kaptan,Kazasız belasız gidip gelmeni temenni ediyorum,Şimdi'den bayramın mübarek olsun.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri