Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@KoraY1459

Tamam.

Bisikletlerle mi gideriz yoksa metro ile mi? 1 saat önceden ortada bir yerde buluşalım, hep beraber gideriz.

@KoraY1459

Tamam Koray, bekleyelim biraz. Bir kaç arkadaş daha gelmek isteyecektir. Hep beraber gideriz..

ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz haşim ben şu anda çıkmayı planlıyordum

@Ozan Güven

Ben daha şirketteyim. Saat oldu 3. 5 ten önce de çıkamam. saat 6 gibi haberleşiriz telefonla. Bisikletlerimize atlar davutpaşa da felan buluşup basar gideriz otogara.

@ToGePi

Son gezimiz dün akşam gerçekleştirildi. Bir sonraki gezimiz haftaya Cuma akşamı. Pazartesiden itibaren hafta içi ufak kaçamaklar olabiliyor, takipte olun siz ;)

ben gökmenden bahsediyordum hastaneye gitmekten.. ben şimdi çıkıp bi uğrıycam hastaneye bilginiz olsun

@H.Okyay

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ben daha önce turunuza katılacaktım olmadı grip oldum ama uzun bir zaman zarfından sonra yeniden aranıza katılmak istiyorum yalnız bir sorum olacaktı.Bu tür kazaları yaşamamak için kask, eldiven satan yer arıyorum.bunları ist. da ucuza nereden temin edebilirim? (bunlar için bütçe baya kısıtlıdır.Çünkü daha kilometre saati de alınması gerekebilir.)

Bu tür kazaların bir daha kimsenin başına gelmemesini diliyorum.Yeniden herkese geçmiş olsun.

@Skyliner2006

istediğiniz ürünleri birkaç yerde bulabilirsin,bakırköyde metin bisiklet ve yine bakırköyde bike&outdoor da bulabilirsin ,açık adreslerini internetten bakabilirsin,birde sirkecide aslı bisiklet ve birkaç değişik satıcıda bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Skyliner2006
haşim nikoyu uğurlamak için tekzende 20:00 de buluşalım nedersin

@Skyliner2006

bir tavsiyemde km saati yerine ön ışık ve arka stop lambaları çok önemli özellikle gece sürüşü için bence kask ve eldivenle birlikte hemen temin edilmeli
km saati ni daha sonrada alsanız olur.:)

• Beğen
Tepkiler: Skyliner2006
@nighteagle1

Uygundur abi Şimdi çıkacağım ben şirketten. Eve gidip üzerimi değiştirip Haseki ye gideceğim hasta ziyaretine. Oradan eve geçer bisikletimi alır gelirim Tekzene.

Gelmek isteyen arkadaşlar da saat 20:00 da Tekzen de hazır bulunabilirler. Oradan dönüşde de Gökmen`in yanına uğrarız.

Gökmenin yanına uğradım arkadaşlar kendisiylede konuştum durumu dışardan iyi gözüküyordu ancak 2-3 müşade altında tutacaklarmış daha önce süleyman abinin söylediği ihtimaller konuşuluyor hala .. umarım en yakın zamanda sağlığına tam olarak kavuşur birde ziyaretçi almıyorlardı içeriye ben de biraz zor girebildim içeri..
şu anda bulunduğu yer acilin arka tarafında beyin cerrahisi ,acil kapısının sol arkasında A blok girişi var ordan da girilebiliyor girince sağ tarafta iki numaralı oda 1 numaralı yatak ..

Tamam o zaman 20.00'da Tekzen'den Otogara hareket ederiz.Dönüştede Gökmen abinin yanına uğrarız herkes için uygunsa..

@nighteagle1

tşkler ben de zaten dua ediyorum yansıtıcı ya da far olayı falan hallolmuş olsun diye yoksa bu masraf bitmicek gibi gözüküyo :)

günaydın avrupa yakası..dün akşam bir yakınımızın düğünü vardı gelemedim..daha doğrusu forma bile bakamadım..naptınız arkadaşlar..niko'yu uğurladınızmı..dönüşte gökmenin yanına uğradınız mı..merak ettim..Allah acil şifalar versin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri