Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@sevimlii

Yok daha prof olamadık biz, olma aşamasındayız. Bu dünya yalnız çekilmez söyleyeyim size. İnsanların size çabuk alışması, kaynaşması ne güzel işte. Kimseye soğuk gelmiyorsunuz demek ki. Ama bizde şöyle bir şey var. Biz, bağımlılık yaratırız Avrupa Yakası olarak :D
Bisiklet sevdası bizlerde hep vardı, hep de var olacak inşallah.

@hızlı

Mesaj alınmıştır kaptan

"avrupa yakası"

bsd.murat ın yazısıdır.
bakırköy sahilden gelecekler için Küçükçekmece belediyesinde destek aldık,
bir kamyonet ve bir ses aracı gelenlere refakat edecek yolda kalanlarıda taşıyacaklar. 08:00 opet de beklemeye başlayacaklar. ve geri getirecekler.

Teşekkür ederiz ozaman Küçükçekmece belediyesine eskortla pedal basmak oldukça zevkli olacaktır zaten pazar sabahı trafik açık oluyor.Yarın sabah görüşürüz Avrupa yakası:)

Of ya hava kötü ama..Ama az biraz açık olursa gelirim (taksim'e):boese153:
ama adaya gtmem sanırım..

bende gelmek isterdim ama,uyanamam sanırım.dün akşam ki yağmurdan sonra;birde bugün çalışma.ama bellide olmaz.hızlı bana vites konusunda yardımcı olurmusun.karıştırıyorum çünkü.yokuş çıkarken 1de ve sağ taraf lowdamı olacak.

@sevimlii

yokuş çıkarken 1de olması gerekmiyor sadece braz yumuşatmanız lazm..

@sevimlii

Sizde tam manası ile bisiklet sevdası oluşmamış demek ki :D Uyanamam da ne demek?

@sevimlii

yarınki gezimizde uygulamalı olarak ben ve tüm "avrupa yakası" her türlü konuda bilgi paylaşımı yapmaktan kaçınmayacaktır.

arkadaşlar yarın mehmet (msd_57) direk taksime gelecek,sabah bp de olamıyacak.
sabah kahvaltısını köprüde yapmak için
*meyve suyu
*bisküvi
*kraker
*çukulata
v.b. şeyleri getirebilirsiniz ayrıca bben köprüyü yürüyerek geçmek istiyorummmm :D :D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Taksim'de görüşürüz madem:)
"Niko abi acaba köprüyü ne kadr süre trafiğe kapatacaklar ki müsait olur mu yürümeye?" dicem de eski fotoğraflar anlatıyo:D

ben tutkuyla değil;sevgiyle binmek istiyorum kızılıma.bu arada bisikletime kızıl ismi takmış oldum.gri aslında rengi ama,bakalım.ya kasklar çok pahalı.ama çok güzeller.....para biriktirmeliyim.acilennn.......

hızlı yine yalnız geleceğim anlaşılan.kaçta tam pedal basılacak ve nerden başlanacak.erkenden orada olup,tadını çıkarmak istiyorum.

@sevimlii

öncelikle sana mavi bir kask gerek (maviyi sevdiğini biliyorum) daha sonra mevkini belirtirsen güzergahımız üzerinden sana uygun bir noktadan katılabilirsin.
performansındanda korkma gurubun arasına alırız seni senin gibi birçok bayan arkadaşımız var yarın gelirsen onlarlada tanışma imkanın olur.
seyahat esnasında h.okyay arkanda ise sakın endişe etme hala gurubun içindesin demektir.

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Bu arada günaydını atlamışım madem, Tünaydın AvrupaYakası :)

@fatihgüven

Uyanda köprüden geçelim Fatih :D

Yarın, unutamayacağımız bir gün geçireceğiz inşallah hep beraber. O günü ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinelerinizi unutmayın
Düşündükçe içim gımıl gımıl oluyor dünden beri. Sizin de oluyor mu gımıl gımıl? :04:

@H.Okyay

ya benm olck gibi de havaya baktıkça wazgeçiyor:D

ama meteorolijinn sitedeki sağanak ibaresi kalktı ama yğmur gözüküyo hala..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri