Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydınlarrrr avrupaaaa:D.dün akşam çok zevkliydi arkadaşlar.bugün büyük ihtimalle aranızda olamıyacağım hepinize iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Scudo
@deniz yenidoğan

hocam canin sagligi ama bekleriz gene

günaydın günaydın
bu gün hava coookkk güzel beyaa

@umicek

umicek bey bugun planiniz varmidir ?

bi pilav ismarliyayim dedim uygunmusunuz :)

• Beğen
Tepkiler: umicek
@msd_57

teşekkür ederim efendim
siz pilav ısmarlarsınızda ben hec gelmezmiyim

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Selamlarrrr Avrupa Yakasının En Güzel Bisiklet Grubu;

Nihayet geri döndümmm :D Unutmadınız inşallah beni. En son Belgratta kalmıştık, elim bir kaza sonucu mangal partisini ve ormandaki action ı kaçırdım :(

Kazadan sonra sol kolum iki hafta askıda durmuştu, nihayet kolum iyileşti ve bir hafta önce bisikletimi yaptırdım. Ve sessiz sedasız ısınma turlarımı yaptım bir haftadır. Nihayet bu Cuma aranızdayımmm Pilav Şenliğimizde sizlerleyim.

Akşam 20.30 gibi Samatya sahilinde olucam, beni de alırsanız sevinirim... Akşama kadar bilgisayara bakamayabilirim tekrar, yeniden sizlerle olmak çok güzel, akşam görüşmek üzere...

Emrah KUYUMCU
0 535 658 69 27

dunyaikincisi islem belirlendi gecerken bizi yakala

see u

@dunyaikincisi

Tekrardan aramıza hoşgeldin Emrah. Akşama bekleriz inşallah

hoşgeldin emrah pilav listemize biri daha eklendi :D

Pilav yeter dimi gözümüz aç :D :D

bilinen pilav tezgahinin full dolu oldunu hayal edin

Not : Sokak pilavcisindan pilav yenilecek ise fazla olmasina dikkat edilmelidir.

@msd_57
Şu merhuş pilavcıyı merak etmedim değil hani, ee epey adı geçiyor yani, haksız sayılmam...;) gitmesekte bir resim falan görsek? ;)
Bu arada uzun yıllardan sonra adam akıllık pedal çevirdim 11.2 km. ama zaman zaman trafikte kaldırımın kenarından kenarından gitmek epey tedirgin edici oldu. Buna alışmak mı gerek acaba.

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
@Dinamo

Abi resim şu an için elimizde mevcut değildir. Ama bu akşamdan sonra olacak inşallah. ;) Onları da buradan yayınlayacağız zaten.

mevcut olan pilav gunu gerceklestirilince fotolar iletilecektir.

merak uyandirmasini umid eder DINAMO bey sizide bekleriz :)

arkadaşlar bişi dikkatimi çekti forumun delisi ben değilmisim
forumun delisi haşim; nikinin yanında yazıyor :D

@msd_57
Hocam ben çaylak ve sakatım, dün yokuş çıkamadım, zorladı beni, ayrıca kenardan kenardan giderim ben demek o kadar kolay olmuyor, bir çok şeyi kontrol etmek lazım. Kaldırımın dibindeki ızgaradan kaçarken bile arkaya bakmadan olmuyor. Alışmak gerek, sonra avlanmayalım bu sakat halimizle.

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
@Dinamo

Toplu sürüş bazen bu konuda sizin için daha kolay olabilir aslında, 10 kişilik bir ekibin ortasındaysanız kontrol etmeniz gereken tek şey önünüzdeki kişi olabiliyor, ki her zaman aramıza yeni katılan arkadaşlar oluyor, her zaman bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Dinamo ve msd_57
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri