Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"
günaydınnnnnnnn
dostluk-dayanışma ayrıca performans ve dayanıklılık olarak rakip tanımayannnnnnn gurubumuzzz bu gün nasılsınız bakalımmmm ;)
mehmet'im pilav için şimdiden teşekkür ederimmmmm :) aman bacağına dikkat et yoksa ben kimle kapiş yapıcammmm :boese153:

Scudo
hızlı bey sorma ya guzel bi program uyguluyordum yalan oldu :)

ama pazara ins orada olacagim :)

"avrupa yakası"
güzergahı nasıl belirledik?
tekzen-hipodrom önü-sahil yolu-zeytinburnu-yedikule-samatya-cankurtaran-sirkeci-karaköy-inönü stadı-taksim-haliç-saraçhane .... olarakmı kara verdik. ;)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Dilaver
@hızlı

Bilmeyiz kaptan, kaptan sensin. Ne tarafa sürersen o tarafa gideriz :D

@hızlı

ben sürü psikolojisindeyim :)

kaptan nereye ben sorgulamadan oraya :)

ben kuyruk ve kuyruk sokumu olmam ama suru guzergahina uyarim :)

@msd_57

ben kondüsyonumu yükseltmediğim sürece
kuyruk ve kuyruk sokumu olma mecburiyetindeyim...
:D

@hızlı

güzel güzel hızlı bir gece olacak 3 porsiyon pilav kesermi bilmem :D

16.05.2008 Cuma akşamı geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Zeytinburnu-Kazlıçeşme-Samatya-Cankurtaran-Sirkeci-Karaköy-İnönü Stadyumu-Taksim-TRT Binası önünden aşağı süzülerek Haliç'ten geçip Unkapanı Saraçhane İmc blokları.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 16.05.2008 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 9* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

irtibat telf: 0535 761 40 07

Gençler bu akşam kadans antremanına katılmak istiyen varsa 19 20 gibi ataköy polis karakolunun önünde buluşabiliriz..Bekleriz Mehmet bey siz nerelerdesiniz..?

olurmu buu yaaa olurmu beeee.tam sezon açılmışken bisikletsiz kalmak ooooooooooff oofffffff.hepinize iyi eglenceler benim yerimede götürün biriki kaşık barii.

Deniz, Mehmet ve Ben Güzel bir akşam geçirdik vukaatsız bol tempolu ..her çarşamba akşamına sabitleme gibi bir düşüncemiz oluştu ne der avrupa yakası bi ses verin bari.

@Ozan Güven

Olur :)

Pilavdan dönerken Bahçelievler tarafına dönüşümüz hangi güzergahtan olacak?

gunaydinlar dun aksam guzel bir gun ve kadans dolu bir aksamdi

her carsamba gunu tekrarini yapmak istemekteyiz

Ayrica bugun cuma
nese doluyo avrupa
pilav aksami bugunse
taksimden asagi imc :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri