Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu gün akşam ya da yarın geleneksel turun güzergahını izlemek istiyorum,
gelen olursa bana katılabilir. Bugün ya da yarın dememin sebebi katılım olursa diye.:)
Yoksa bu akşam turlayacağım.
Arzuya göre güzergahıda değiştirebilirim.

Scudo
@H.Okyay

Yapma yaa one ki adı güzel geliyor kulağa mangalı olmaz onun ama. :D Bizim elimize ne geçse biz onun mangalınıda yaparız...

@elinex

Ben biraz düşüneyim akşama doğru karar veririm... Islanmak gelmiyor içimden :D

@elinex

Akşam ola hayrola Levent dostum, kaç gibi çıkmayı planlıyorsun sen? Benimde akşam gezmek gibi bir düşüncem var

@Özgür Dilaver

Çevirme yapacağız abi zaten yaparsak. Herşey hazır da menünün ana maddesi pekin ördeğini bulamadık daha :rolleyes:
Kara tavuk felan yakalasak ona da razıyız da işte :D

Çevirme yapacağız abi zaten yaparsak. Herşey hazır da menünün ana maddesi pekin ördeğini bulamadık daha
Kara tavuk felan yakalasak ona da razıyız da işte

:D :D :D

@Özgür Dilaver

Yağmur olursa ya da ihtimali olursa çıkmayacağım zaten:)

19:00 dan sonra, 20:30 u geçmeyecek şekilde çıkmayı planlıyorum.
Dönüş arzuya göre, yol nereye götürürse...

@elinex

Abi yağmur olsa da çıkalım ya, action olur biraz :rolleyes:
Fakat ben işten 19:30 da çıkıyorum 20:00 da evdeyim. Hazırlanır çıkarım, nerde buluşuyoruz, herzaman ki yerde mi?

@H.Okyay

Yağmurdan ekindiğimden değil geziden sonraki durum gözümü korkutuyor bisikleti temizle kendini temizle uzun iş :D

Yağmur çamur sonrası temizlik uzun sürüyor. Yoksa yoldan, yağmurdan, ıslanmaktan çekincem yok.
İyi öyleyse aynı yer aynı saat yapalım.
20:15 te orada olacağım erken gelirseniz hemen çıkarız.

Yağmur sonrası için; hemen balata temizleyici kullanıyorum(zincir ve disklere ve arttırıcılara sprey şeklinde uygulaması kolay), daha sonrada WD40 yapıyorum(disk hariç, o da sprey), birde lastik temizleyici var o da sprey yarım saatte bitiyor hepsi aslında. Bu malzemeler hep arabanın ekipmanları, bagajı açıp iki dakkada uygulamak yetiyor gelir gelmez..

@hızlı

Mangalda yakacakmıyız.... :D

OFF sabaha doğru döneriz artık... Süper olur ama çok tartışılır bu konu gece riskli oluyor lastik patladımı ugras dur...

@Özgür Dilaver

Alıntı:
hızlı tarafından gönderildi

"avrupa yakası"
arkadaşlar bu cuma akşamı
BELGRAT'ta gece sürüşü yapalımmı ne dersinizzz
zorlu bir parkur ama değişiklik olurmu bizler için
adrenalin-karanlık ve puslu bir ormanda yol alan macera tutkunları

Giderken Yusufu da çağıracak mıyız?

yalnız arkadaşlar ben bu mesajı silmiştim,konu ile bir araştırma yapıp tekrar yayınlıyacağım,riskli bir durum tecrübesi olanlarla bir görüşeyimki yollarda dökülmeyelim. :D
olur oda gelsin,nerde oturuyorsa yusuf uygun yerden katılır.

@hızlı

Belgrad`a girmeden, hemen oracıkta oturuyor Niko yusuf abi :D

Bencede riskli dostum, orman karanlıkta daha tehlikeli olur. Ayımı çıkar artık, yaban domuzumu. Yoksa dereye mi yuvarlanırız, göle mi uçarız :rolleyes:
Gündüz gidilmekte zorlanılan bir parkurda gece karanlığında ilerlemek çok zor. Yeterli derecede aydınlatma olsa belki ama o da olmadığı için...

@Skyliner2006

Allah sağlık sıhhat, uzun ömür versin kardeşim, daha çok Cuma akşamı göreceğiz inşallah
Geçmiş olsun...

@Skyliner2006

Daha iyi ter atarsın güzelce terleyip üstüne sıcak duş aldınmı iki de hap atarsın sabah birseyin kalmaz... :D

@H.Okyay

Evet aydınlatmada zayıfız kafa lambası felan lazım olur :D

Daha önce bildiğim kadarıyla belgrad a gece giden bir grup vardı ama hala devam ediyorlarmı bilmiyorum...

Buradan toplanıp oraya gitmek zor iş belki bir kamyon kiralasak biner gider geliriz temiz temiz ama....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri