Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn "avrupa yakası"
doğaya ve çevrelerine saygılı spor aşıklarıııııııı :)

ümit dostummm aramıza hoşş geldinnnnn,tabi tabi haklısın 200 bisikletli hala oralarda dolanıyorrr :D :D

Scudo
ee nerdesiniz yawwww :(

dün zaten arka lastiğim yarıldı ve tam 4cm lik bir yırtık oluşmuş,sonuç lastik çöpe.
amma moralim bozuldu anlatamam,bütün planlarım suya düştü.
günüm berbat oldu.
belgrat ormanda merve ile yarış parkurunda 1 tur atıp lastiği yardıktan sonra köskös eve dönüyordumki belgrat orman çıkışında yağmur altında 3 ad bisiklet süren sporcu gördüm.
maşallah yağmur altında roket gibi gidiyorlardı,bir baktım önde ARAM arkasında YİĞİT ve kırmızı scootla mavi forması ile (msd_57) MEHMET :D
yürüyün be kim tutar siziiiii :D :D
aynı zamanda aynı parkurdayız aynı yerleri dolaşıyoruz ama ormanda karşılaşamadık,dönüş yolunda karşılaştık. ;)

gurup arasındaki konuşma
-mehmet:aha araba korna çaldı
-yiğit:abi duruyor bak
-mehmet:inşallah tanıdıktır
-aram:abi taytlı birisi indi
-mehmet: oha tesadüfün bu kadarı (beni gördüğü zaman) :D

sağolsun dönüşte beni yalnız bırakmadılar ve hemen turşu misali doluştuk dobloya,2 kişilik ön koltuğa 4 kişi oturarak rekor yaptık :D :D
arkayada bisikletleri attık ohh mis gibi yola devam be yawwww ;)

her halde mehmet beni gördüğüne ilk defa bu kadar çok sevinmiştirrr :D

Geçmiş olsun Niko abi.Valla duyunca çok üzüldüm.Keşke o gezide aramızda olabilseydin :) Neyse her şeyin hayırlısı ;)

hızlı bey sormayin yagmurlu ve harkulade ve biranda gelisen bir belgrat gezisiydi ve sonunda sizi gormek daha guzeldi

herseyi anlatmisiniz daha ek yapamayacagim
(ek olarak ben zinciri kırdım ve YIGIT gole uctu)

tsk eder yakinda uzun ve zorlu bir tur olacaginin bilgisini iletirim

Tskler

saygilar vede sevgiler

hızlı bey geçmiş olsun içene oturmasını anlayabiliyorum.
ben simdi bahar hırdavattan 2 adet dış lastik aldım (içimden yuhhh dedim)
bu lastiklerin fiyatları nedir böle millet otomobiline lastik alıyor bu fiyata
ama bisikletli onlarca kızları düsün hersey gecer :D

arkadaşlar geçenlerde kimle konşuyorduk hatırlamıyorum;
benim evim müstakil bisikletleri kilitlemeden kapının girişinde bırakıyorum diye söylemiştim.
ama bundan sonra kilitlemek lazım anlaşılan
annem bizim hanımın bisikletini merdiven girişinden alıp dükkana koymuş
birileri nerden nasıl girdi bilemiyorum ama 3700 ün bütün fren tertibatını söküp götürmüşler :mad:
kendime lastik alırken onları da aldım saolsunlar bahar hırdavattan bunlar için para almadılar :)

@umicek

umicek bey bir tavsiye

ic lastige fazla para vermeyin CST isiniz cozecektir.

yaw ümit dostum şu bisikletli onlarca kız'ın (geçen gün 200-250 arası idi,demekki düzelme var sayı aşağı doğru düşüyor :D ) yanında lastik patlatmak kadar feci bir şey olabilirmi,feda olsub canım 3-5 lira ;)

• Beğen
Tepkiler: umicek
@hızlı
dostum tamamının bayan oldugunu söylememiştim zaten aralarında saplar da var onlar ilgimi cekmedigi için bahsetmemiş olabilirim :)

@msd_57

dostum dış lastik aldım ben bide CST nedir ben bilmiyorum ?
cahillik tanımını yaparsan bende ögreneyim

@umicek

he dıs lastik onemli ama ic lastik icin CST marka yeterli olur daha fazlasina para verme gerek yoktur iblginie

• Beğen
Tepkiler: umicek
Az önce Çapa dan geldim, arkadaşın babasına kan verdim. Başım dönüyor hala :)

Ne var ne yoksunuz bakalım arkadaşlar?

@Skyliner2006

Bekleriz dostum turlarımıza, ben Zeytinburnu`nda oturuyorum geçerken alabiliriz seni Olivium un oradan Tekzenin oraya kadar beraber pedallarız. Diğer günler ise tek başına gelirsin :04:

haşim geçmiş olsun sanada arkadaşının babasınada
mühim bi rahatsızlık deildir umarım

@fatihgüven

sorma yan digerken spyi cıkartayim derken olmus ben o sirada zinciri kırmakla mesguldum :)

@umicek

@KoraY1459

Sağolun dostlar, babası yarın kalp damar ameliyatı geçirecek de. Bu günden hazırlanıyor üniteler. Zor bulunan bir kan grubu olduğu için bu günden halledilmesi lazım idi ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri