Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
abi piyasada ne var ise ondan tedarik ederiz siz isteyin

ortaya biskuvit kokteylide olabiliriz

Aksama gorusmek uzere saygilar

selamlar, ben bu akşam gelemiyorum ancak görüyorum ki Mehmet il hızlı pazar günü aydos turuna gidiyor, bende ona gidelim isterseniz diycektim pazar günü velespite kadar ulaşımı nasıl hallediceksiniz bende katılmak isterim:)

ozan okdir

tren yada pedal bakalim bu aksama bi konusalim da :)

@msd_57

Tamam Mehmet ben sana uyarım, deniz otobüsü gibi bişi olmaz mı bide?

olur ozan neden olmasın ama fiyat olarak biraz pahalı,ayrıca aydos öncesi azıçık antrenman yapılmış olur sirkeciye kadar bacaklar açılsın beyawwww. ;)

evet akşama kimler geliyor bakalım

ve mehmet sen nereye geliceksin seni nerede bekliyelimmmmm ;)

bende aranıza metin bisikletin ordan katılsam olur mu acaba?kaç gibi orda olursunuz?

@emresafa

emre 20:30 da merterden burger kıngden çıkıyoruz ve yaklaşık 10-15 dk gibi bir sürede metin ağbinin orada oluyoruz.görüşmek üzere.

abi bildigim deniz yoktur

ben tekzene gelirim

@hızlı

Eyvallah abi ;) sabah çok erken kalkmayalım diye demiştim ben :) antreman diyorsanız herzaman varım :)

ozan ve deniz :) beyler cok sey kacirdiniz

kacirdiklariniz ;

1. kisi basi icilen double cay ( bu arada zam yapmislar bilginize - biskuvit olsa alacaktim ama hayirlisi)
2. emre nin bir gidiste bir donuste kopardigi zincir ( abi buyuk gecmis olsun yardimci olamadaik kusura bakma ins saga salim evine gitmissindir. Ayrica haftaya bekliyoruz )
3. birde nasil olduda anlamadim birol ve serdarin planda yokken atakoy sapaginda bi anda gruba dahil olmasi bu arada brol ankaradan harbiden pedallayarak gelmisin insan biseyler getiriri niko bey nezamandir tursu istiyor bilesiniz :)
4. hizli beyin gec kalmasina ragmen usanmadan yılmadan pedallaması ve bizi yakalamasi tskler
5. bu sefer harbiden hizli bey niko slmini unuttu
6. son olarak abi serdar 10 dakkalik yolu 55 dk yaptin ya helali hos olsun. Bu arada hızlı ve brol ile konustuk cezalisin haftaya nasip olur ise cay sirasi sendedir
7. birde belediyedeki caycinin ihlamur istememize ragmen ihlamurun sallama olmasi ve abi oda guzeldi

bu arada katilamayan grikartal, elif,melihcavas, wolfreed, soneryen, ozan, deniz ve ismini anamadigim diger arkadaslara saygi ve sevgiler soguklari kaciriyorsunuz bilginize

• Beğen
Tepkiler: brol
selam arkadaşlar,ben de bır haftalık ankara seyahatınden sonra ayağımın tozuyla gelır gelmez atladım bısıkletıme ve hıc hesap yapmadan çıkıtğımız yolda atakoy sapagında bırden mehmet ve nıko yu yakaladık.guzel bır tur oldu hava da süperdı.ıstanbul bır baska,avrupa yakası grubu da bır baska....
katılan arkadaşlara serdar,mehmet,nıko ve emre ye teşekkürler.
umarım yıne guzel bır cuma akşamı dıger arkadaslarımızı da beklıyoruz...
herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: msd_57
dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı bir turumuzu daha,
neşeli,muhabbeti bol ve bir o kadarda heyecanlı değişik olaylar yaşadığımız bir turumuzu daha noktaladık.:winkenlux
katılımından dolayı tüm spor ve doğa sever arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum ve
diğer turumuzda katılımları ile renk katmaları konusunda tüm pedal severleri davet ediyorum.

not.birol ve serdar performansınızda iyileşme var haberiniz olsun

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@hızlı

yaw hızli bey haklisiniz birolu bi ara uzarken gordum, birde serdarda da zayiflama gozumu carpti

artik kanatlari takacaz galiba :)

• Beğen
niko sağolsun alıştırdı bizi yokuş çıkmaya:)

@brol

:D :D ben sadece sizin içinizdeki savaşçı ruhu hissetmenizi sağladım hepsi bu

• Beğen
yaw bu arada hizli bey yeni yolunuzu beyendinizmi acaba yorumlarinizi bekliyorum

evet dostum yeni yol süper,ama felaket esiyor ve ıssız :(
yazın gidilecek güzel yerlerden olacak diye düşünüyorum köy havası iyi gelirrrr ama orada bile kamyonlar var yaw :)
anlatmakla olmaz bir hafta sonu kaçarız sen hele bir iyileş .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri