Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar tarih, saat ve yer belirlerseniz yeni katılacak arkadaşlar için kolaylık olur.:)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
Scudo
Yani, bu akşam bu tur olmayacak öğle mi Mehmet..? Mustafa abi sende gelseydin.. sen de bu turlar için bir MTB topla artık sanırım öyle bişilerden bahsediyorun sen de:)

Cuma akşamları geleneksel sahil turumuz

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle Avrupa yakası pedalşörler grubu..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King ](Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 11.01.2008 Cuma

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu 9* civarında olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

@Ozan Güven

ozan gelmek istersen merter burger king'e yada metin bisikletin önünde olursan oradan seni alırız.

Ben gelicem ozaman bu akşam size katılmaktan memnuniyet duyarım.. saat kaçta metin bisikletin önünde olursunuz peki??

Metin bisiklet önünde görüşmek üzere ozaman 20.40 ta ordayım en geç..

hızlı bey supersiniz

ben imkanlari zorlayip arkadan gelmeye gayret edecem ama eve giris saatim onemlidir

katilamasamda gonlum sizlerle

ama hizli bey hafta sonu son hal nedir acep :)

mehmet kardeşim banane söylemicem işte,akşama gel söööliiimmm ;)
varmı öle bedavaya öğrenmek.

• Beğen
Tepkiler: msd_57
abi bakalim en kotu sahilde sizi bulurum ve agazindan baklayi alarim

gorusmek uzere efendim

tabi bi aksilik olmaz ise

@Ozan Güven

Akşam turları bana biraz zor Ozan, isterdim ama biliyosun yol bisikleti tempo derken çok tehlikeli olmaya başlıyor, birde akşam trafiğinden doğan egzos falan
( yan çiziyoruz işte:) ). Sizler yolda dikkatli olun, keyfli sürüşler hepinize.

MTB konusu ise şöyle, çok istiyorum, yapıcam bi tane MERLIN, ama daha senesi var.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
Hızlıyla çok güzel bir tur oldu , akşam antremanı tadında;) burdan da teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: msd_57
malum belli belirsiz bi isim vardi beni aksatti

ama artik vumalari nasip olursa oradayim bilginize

@msd_57

Ataköy çıkışında seni biraz bekledik mehmet ama sen olamayınca devam ettik artık bir dahakine:)

geleneksel turumuza bu hafta katılımı ile yeni tanıştığım hasta olmasına rağmen bana eşlik eden dostum ozana teşekkürler,fırsatı oldukça tüm turlarımızda beraber olacağız artık. :winkenlux
resimler biradan geliyorrrr :D

kalkış saaati geldi kapıdaki güvenlikten rica ettim bir foto çekmesi için.hayhay hemen dedi
ve ekledi
-abi bir şey sorcam sen turistmisin.....
-ben turist değilim diye bir cevap
ve karşı taraf
- niye bu soğukta bisiklete biniyon o zaman ????
http://img340.imageshack.us/img340/271/21735371nv4.jpg

ve ozanla buluşmak üzere bakırköye doğru pedallıyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri