Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın, tünaydın, iyi akşamlar avrupa yakası

ancak foruma girebildim, okulda bitti inşallah geçerizde kafamız rahat olur.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
Bu kadar yeterli arkadaşlar sanırım. Son 1 saattir düşünüyorum da yok kumaşın çizimi bayağı kastırıyor, zaten baskı tasarısını hallettim. Baskı dışında geri kalan tek şey, kullanılacak kumaşın renk ve desen işlemesidir. Bunu da hazır kumaşlardan seçmemiz lazım, sonuçta biz kumaşı hazır alacağız, tek renk alarak kumaşı da işletmemiz oldukça masrafla gelecektir.

Ön Kaba Taslak
http://www.selimsilig.com/forma/formaon.jpg

Ön Taslak - Görsel
http://www.selimsilig.com/forma/forma_on_ciz.jpg

Arka Kaba Taslak
http://www.selimsilig.com/forma/formaarka.jpg

• Beğen
Tepkiler: brol ve ayhan248
Günaydın,
forma harika olmuş, uğraşanların eline sağlık.
Ön kısımdaki bisikletli bisikletçi resmi olacak mı?

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, iyi günler bol kazançlar,iyi dersler:D

mecidiyeköyde güneşli bir hava var. zaman zaman rüzgar esintileri oluyor.tur için şartlar uygundur. bol bol su tükettelim.

bu arada arkadaşlar çarşamba akşamı herkezi samatyaya bekliyorum mangalı ben getireceğim adaşım yüklenmesin yeni gelen kardeşlerimiz var md de tatlılarda var yani :D

Günaydınlar Avrupa Yakası

Selim forma şu an çok güzel görünüyor, yerleşimi de güzel düşünmüşsünüz. Ben de logo için ufak bir şeyler hazırlayabilirsem sunarım inşallah :rolleyes:

Renkler konusunda ben de siyah,kırmızı ve beyaz taraftarıyım, ve yanlara veya öne de sponsor logosu alınabilir ;)

Herkese iyi çalışmalar...

günaydın arkadaşlar,forma çalışması güzel olmuş.
eline sağlık selim...

• Beğen
@Ramazan Okyay

Kendi sunucumda yasaklanan ip de yok yasaklanacak ip'm de yok. Görmen lazım Ramazan abi :) Ctrl+F5 yap bir.

Selamlar A.Y.P.G Sesim çıkmıyor ama yakın takipteyim selimcim çalışmaların çok güzel ;)

Amatör olarak bende 1-2 kendi zevkimce boyayıp çizdim.Hep hoşuma gitmiştir böyle çalışmalar :)

(link)

• Beğen
@VOLKANRR

selam arkadaşlar,

Volkan Ağa'mız davet ederde biz gelmezmiyiz :D :D

sağlıklı sıhhatli ve bol forma çizimli harika bir gün diliyorum herkesçiklereeeeeeeeeee ;)

• Beğen
bu ne sesizlik böyle hayırdır.

herkes karınca gibi çalışıyor anlaşılan.maşallah diyeyimde nazar değmesin. ;)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Biz iki genç olarak Fatih ve ben sabahtan yıldız'a gittik, burdan beni yokuşlarda beklediği için teşekkür ederim:D Yıldız bana göre değilmiş.

Uyuyan Avrupa Yakamız :):) Herkeze iyi akşamlar..

Şimdi yarın ki program nedir ne yapıyoruz belli mi acaba ?

@Yalçın Çanak

VolkanRR Abimiz bizi Samatya sahilde mangala davet etti,yalçın kardeşim oraya gidicez,ölmezsem bende gelicem ama sahilin neresinde olmam gerektiğini bilmiyorum iş yerinden bisikletle gelicem :)

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri