Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Peki, Türk bayrağı da daire şeklinde olsun. Hemen altına da isim soy isim. Kan grubu da isteğe göre altına eklenebilir.

Özgür abi logo hakkında çalışmalar yapıyor. Beğeniye sunulacak. Selim sen de yapıyorsun logo sanıyorum.

Sponsor işi nasıl olacak, ben bulurum diyebilen var mı?

Nedret neredesin sen? :045:

Ben bulamam diyen var :p
Kim olabilir ki..:)
BisikletForum yeterlidir bence, ama olursa da fena olmaz :)

@independent

Hayırlı olsun abi inş. her daim sevgi huzur çerçevesinde bir ömür beraber olursunuz.

Forma çalışmaları güzel gidiyor bakıyorum emeği geçenler sağolsunlar uğraşıyorlar.Son çalışmalar düzenlemeler güzel olmuş mavi beyaz siyah renlerinden oluşan renkler güzel dizayn içerisinde olursa eminim güzel olucaktır.

• Beğen
Tepkiler: independent
Yakında denize girmeli,mangal yapmalı bir tur düzenleyelim dostlar . Her hafta florya ya geliyoruz gelirken havlu ve short getirelim serin serin suyun tadını çıkaralım derim. Bu havalar insanı çok kötü çarpar demedi meyin yanımayorum buralarda :(

@Haşim Okyay

işte ben bu noktada devreye gireceğim haşim ;)

ortaya çıkacak güzel çalışmalarınızı takdirle izlliyorum.

@Nedret Günaydın

Hehe, nihayet bir ses duyabildik abicim. Tamam, sponsorluk işi Nedret kaptanımızın. ;)

Son olarak, renklerde maviyi çıkartıp siyah koyduk. Yani, kırmızı, beyaz, siyah renklerinde olacak. Ağırlık siyah, üzerine beyaz, yazılar da kırmızı ağırlıklı olacak.

Yalnız, dizayn lazım.

Selim, sana gösterdiğim örnek formaya benzer bir taslak çıkartabilir misin? Renkli ama. ;)

İşler yoğun yoksa Forma yapımında çizimde yardımcı olurdum:p Herşeye burnumu sokmak istemiyorum hadi selim çizde puanını =300 ünü vereyim:p:D:D

Ön tarafı şu şekilde doldurdum. Renk kombinasyonunu düşünüyorum az işlerim var gelince devam edeceğim, ama asıl önemli olan kısım zaten orası :) Bir de kollara bir şeyler olabilir, Shimano, Mtb, vs. gibi; tamam derseniz. Sırtta zaten AVRUPA YAKASI PEDAL GRUBU fosforlu şekilde yazacak, değişiklik yok.

http://www.selimsilig.com/forma/forma_on_ciz.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri