Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
tünaydınlar avrupa yakası...nerdesiniz millet..napıyosunuz bu gun....plan program yok mu...hadi kalkın artık uyanın..heyyy..:)

Gününüz aydın ola Avrupa Yakası. Bol kazançlı ve stressiz bir hafta diliyorum herkese :D

Günaydın dostlar hayırlı haftalar çalışanlara kolay gelsin tatilcilere iyi tatiller...

@VOLKANRR

Muhahaha ! Ehüehe ! :04: :D

Volkan abi kolun nasıl oldu ya? Varmı önemli bir şey sonradan sonraya soğuyunca oluşan?

@H.Okyay

eh be abisi kedi şeyini görmüş misali abine onlar çerez gelir :)

avrupa yakası günaydınlar,bende tatili bitirdim,bugün iş başı yaptım,
hepinize kazasız belasız,bol kazançlı bir hafta dilerim.

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeee :)

cumartesi akşamı kağıthaneden fatih'i ve gurup arkadaşlarını uğurladım ve az kaldı ağlıyacaktım :(
dün belgratta barışa rock'ta idik ve sonra aram tabarın veda partisine katılarak harika bir pazar geçirdimmm

@VOLKANRR

Ehüehe ! Yani abi, senin bünyeye ufacık çizik nedir ki allasen :D

@nighteagle1

Vaay Süleyman abi, hoşgeldin be ya :D

Ulen millet tatilini yaptı geldi be :( Oooh ne güzel :mad:

Göndermiyorlar beni uleeeeyn ! :boese157: :D

Ehüehe !

@Nedret Günaydın

Eğlendiniz umarım Nedret. Ben ne oraya gelebildim, ne de Aram`ın veda partisine :D

evet beyler önceki hafta köfte partisine ben katılamadım,süper olmuş,
o zaman bu cumada sucuk-köfte partisini tekrarlayalım ne dersiniz,
şimdiden açıklarsak katılım daha çok olur,kaptan ,haşim fikriniz ne?

Gökmen`e bir ulaşmayı deneyin. Eğer tam manasıyla düzelmişse O`da gelsin.

Yaparız neden olmasın..

sucuk-ekmek kulağa hoş geliyor ;)

arkadaşlar ben yarış için boluya gidebilirim bu nedenle bu cuma bu güzel organizasyondan mahrum kalıp sucuk-ekmekleri löpletemiyebilirim.

gökmenle ben telle görüştüm kendisi iyi,fakat beyindeki kan pıhtısının vücuttan kendi kendine atması için 1 ay beklenecekmiş,eğer vücut atmazsa ameliyatla alacaklarmış,onun için doktor 1ay evde istirahat edeceksin demiş,bu arada iyi bir beyin cerrahı tanıdığı olan haber versin ,birde ona muayene ettirelim.

@nighteagle1

Anladım Süleyman abi, o zaman Gökmen arkadaşımız gelemeyecek. Neyse, başka zaman da O`nun için yaparız inşallah.

@Nedret Günaydın

Senin adına bir yarım ekmek daha ben yerim Nedret :lick3: Ehüehe !

Git tabi git git, bana vize çıkmadı yine şirketten :( :mad: :boese157:

Uyumayın uleeeeeeynn ! Tabi, yemeği yediniz, işkembeyi şişirdiniz, ağzınızda da bir tane kürdan, göbeğinizi sıvazlayıp yan gelmiş yatıyorsunuz demi? :045:

Ehüehe ! :D

meraba avrupa yakası geçen cuma yoğundum katılamadım kaçırdım sizinle güzel bir aktiviteyi:)neyse bisiklet işlerini hallediyim gelicem yine aranıza.sağlıcakla kalın...haşim abi 2.eldeki soruma salı dan sora cevap vercen heralde ben de hata tabi başkasına ayrılmış ürün hakkında soru sordum neyse kısmet:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri