Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydınlar avrupa yakası..akşamınız nasıl geçti..dün gece 23 sularında işten çıktım..zor bir gündü..gerçi aradım arabayla gelecektim nerdeyseniz ama ulaşamadım ...neyse..inşallah ilerde tekrar aynını yaparız...

Scudo
Güzel bir Cuma akşamını da ufak bir kaza ile noktalamış bulunduk. Neyseki Volkan abimizin önemli bir şeyi yok, hızımız düşüktü Allah`tan.

Volkan abi nerede? Turbo yapacağım O`na :rolleyes: :D :04: Ehüeheh !

Aklıma geldikçe gülüyorum ya :D Allah`ım sen bizleri koru :dua: :)

• Beğen
Tepkiler: VOLKANRR
"avrupa yakası"
günlük güneşlik enerji dolu bir istanbul sabahından günaydın herkeseeeeee ;)

geleneksel cuma akşamı turumuz bol bol mide çalışması olarak gerçekleşti :D :D

bu olaya bir dur demek gerekli artık :)

düşme olayına gelince;
şehir içi trafiğinde çok dikkatli olmamız gerektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz,
tedbiri elden bırakmamak gerekli her ne olursa olsun.
tabii adı üstünde kaza,anlamadan farkına varamadan bazı şeyleri yaşıyorsun bir kaç saniye içinde.
yaşanan her olayda biraz daha bizler için tecrübe ve kulağımıza küpe olarak yer ediyor.

onun dışında dün akşam gercekten çok güzeldi tadı damağımızda kaldıııı :boese153:
hadi tekrar aynı yerlere gidelimmm :D muhahah

• Beğen
Tepkiler: VOLKANRR ve msd_57
@Nedret Günaydın

Haftaya vafıl turu düzenliyoruz :eek: Konteyjan sınırlıdır :eek: :rolleyes: Ehüehe !

@Nedret Günaydın

Abi vallaha gelmeyi çok isterim, rock müzik de severim ama işte gelemeyeceğim. Bugün de yoğunum, baktın yarın hatunla gelmişiz belli olmaz hani :rolleyes:

İşten çıkıp Dolmabahçe`ye gideceğim BJK Store ye, yeğenin doğum günü bugün forma veya ayakkabı alacağım O`na.

Merhaba abi, ne zaman gidiyorsunuz festivale? Bende bi uğramak isterim eğer giderseniz.
Selamlar
@Nedret Günaydın

herkese hayırlı hafta sonları .....

bir cuma akşamınıda geride bıraktık....

tuhaf bir gün oldu ne yedigimizi anlamadık haşim sen anladınmı hipodrom yanında nallı kuzu köfte :D

sevgili volkan tekrar geçmiş olsun verdin gazı... :D

@Özgür Dilaver

Bırak ne yediğimizi, ben dün ne yaptığımızı bile anlamadım abi :rolleyes: :D Bir yerlere gidip yeyip içip pedal bastık ama, tam kestiremedim olanları :D Ehüehe !

Dün gece en karlı çıkanımız Niko oldu bence :p Yeni bir mahzen keşfi :D

Haftaya vafıl turu var, konteyjan sınırlıdır :D Ehüehe !

@grigri

öğlenden sonra geçiş yapıcam,akşam üztü tam techizat yayılmış oluruz zaten,

Haşim geliken alo de kapıda karşılarız sizi ;) (soğuk fanta getirme kapıdan sokamazsın,içerde var oradan alır ısmarlarsın bana :D )

uyumayın gene yawwwww :(
amma güzelliğinize düşkün oldunuz,kim dedi size öğlen uykusu cildi gençleştirir,fizigi düzgünleştirip göz çevresindeki çukurları hissedilir decerede azaltır diye. :D
inanmayınnn :boese153:

arkadaşlar ilk yardım eğitimi ile ilgili çalışma noktalandı.

Günlük yaşamda her an, bisiklet kullanırken, Hastalanma, yaralanma durumlarında ortaya çıkan kalıcı sakatlık ya da ölümlerin en önemli nedeni olay yerinde anında ve doğru müdahaleyi yapabilecek ilkyardımcılar olmamasıdır.

İlkyardım eğitimi almış kişilerin doğru müdahaleyi zamanında yapması hayat kurtarıcı olacaktır.

GEA 'nın Uzman kadrosu ve donanımı ile ilkyardım eğitimi sağlanacaktır.

Bisikletliler Derneğinin, GEA ile yaptığı işbirliği ile İlkyardım Eğitimi vererek sosyal sorumluluğumuzun da bir parçası olan eğitimlere davet edeceğiz.

Eğitimler GEA Bakırköy şubesinde 12 Ağustos 2008 den itibaren salı - perşembe ve cumartesi günleri 19:00 itibarı ile yapılacak
ve iki hafta sürecektir.

Cümleten hayırlı ve eğlenceli ve bir o kadar da sıkıntısız hafta sonları geçirmeniz dileğiyle Avrupa Yakası. :D

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
herkesciklere merhabalar akşam süperdi herkeze teşekkürler hayda birimi düşdü akşam ben göremedim yaaa çok çok geçmiş olsun ulan turbo n bozuk madem ne diyem turboyu açmaya çalışıyon yuh yaniii ne cahiller var yaaa :))))

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri