Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Cümleten hayırlı geceler Avrupa Yakası :D

Evet, dolu dolu bir hafta sonu geçirmiş bulunuyoruz. Ortam, sizinde söylediğiniz gibi süperdi. Parkur da öyle :D

Bol iniş ve aynı zamanda da çıkışlı bir parkurda dağ bisikletlerimizin tadına vardık. Hakikaten tabiatlarına girdikleri zaman canavar gibi gidiyorlar :D Ama işte, biz götüremedik. :D
Fatih çok iyi bir yarış çıkardı, kendisini bir kez daha tebrik ediyorum ;) Niko ve ben daha ilk turda yarışı bırakmak durumunda kaldık. Ben baldırımı çarptım ve vites kulağım eğildi. Niko ise parmağını incitti. Gerçi, devam etsem bile 2. bilemedin 3. turda kenara çekerlerdi beni :D
Ama olsun, yine de o ortamda bulunmak, o heyecanı az da olsa yaşamak yetti bize :D

Neyse, konuşuruz sonra. Uykum geldi benim :D Yarın iş var. Allah rahatlık versin Avrupa Yakası :D

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
günaydın yarış sever arkadaşlar
derece elde edemesenizde kazasız belasız dönmenine ve eglenmenize sevindik
artık önümüzde ki yarışlara bakıcaz

"avrupa yakası"
günaydınnnn herkesçiklereeeeee :) :)

yarış harika geçtiiii benim için,tadına vardım yamaçların iniş ve çıkışların baldırlara yüklenmenin zevkini yaşadımmmm ;)

ilk turda sıralamada 4. dumuda iken ön amörtüsörümü kilitlemeye çalışırken,yanlış yaptığım bir hareket yüzünden tepetaklak oldum.parmağım incildi (şu anda balon gibi ve pıtpıt atıyor) ve omuzumda muhteşem bir ağrı hala var.

çok seviniyorum kendim ve yarışa katılma cesaretini güveni kendinde bulan avrupa yakası pedal gurubunu neşe ve takdirle kucaklıyorummmmm.

nice başarılara hep beraber pedal çevireceğiz, geliyoruz tutmayın bizizzzzzssssssssiiiii :boese153:

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
peki fatih neler yaptı....
yarışı tamamladı galiba ama derece varmı ?

@umicek

Fatih çok iyiydi ya. 3. turda tur yediği için kenara alındı. Benim arka aktarıcı eğilmese devam ederdim ama, etsem bile ya 2. yada 3. turda tur yerdim Bilal den :D Herifler android gibi abi :045:

iyi haftalar avrupa yakası ve şanssız yarışçı gençliği,inşallah başka yarışlara,
bizde independent fatihle tanerin düzenlediği rumeli kavağı,anadolu kavağı
deniz sefasına katıldık,süper bir tur oldu.en yakın zaman da hepbirlikte aynı turu tekrarlamalıyız.

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
arkadaşlarda p.tesi mahmurluğu var nede olsa herkez sizin gibi h.sonunu kampla yarışla keyifle geçirmedi :)

günaydınlar millet herkese hayırlı işler..kolay bir hafta diliyorum..görüşmek üzere..biliyorsunuz hafta sonu yorucu ve bir o kadar güzel bir gezi yapmış olduk..inşallah hep beraber katılabiliriz böyle etkinliklere...bu arada yarışa katılan arkadaşlarada teşekkürlerimizi ve tebriklerimizi sunarız...bir daha ki sefere dahada iyi olacağınızdan süphem yok...

haşim,fatih,koray
*çadırım
*bayraklarım
*suluklar 2ad
bu malzemeleri almam gerekli ayrıca birinizde bana matını versinnn benimki rutubet içinde kalmışşşşşş iğrenççç olmuşşşş :S

@hızlı

Çadır bende, bayraklar da bende olması lazım. Bir tane de siyah suluk var.

Fatih, diğer suluk sende mi?

Günaydın herkese.Çadırla ilgili bende hiçbir şey yok.Haşim abiye verdim hepsini. ;)

@hızlı
Hayrola Niko, bir yerlere seyahat mi var?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri