Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
N'oldu akşam oldu ağırlık mı çöktü üstünüze:D:p
Ben eve geliyorum herkes gitmiş oluyo:D

Scudo
bir cuma gecesinide sağ salim bitirdik,denize karşı fanta süperdi,taner tşkrlr.pazar sabahı görüşürüz.

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@nighteagle1

Abi ben teşekkür ederim,benimde fanta içesim varmış:D

Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.

Günaydın Avrupa Yakası, günaydın Avrupa Yakası`nın en doyumsuz pedalsever dostları.

Bir Cuma akşamımızı da kazasız belasız sonlandırdık dün gece. Katılan herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim :D

Hazırlıklarımı yaptım, çantamı hazırladım ;) Fakat sağlık karnesini unuttum :D Götürmek şart mı acep?

Yarışlara katılacak arkadaşlara başarılar bilerim.
Güçlerini, fiziksel becerilerini en iyi seviyede kullanmalarını dilerim...
Güzel dereceler...

"avrupa yakası"

günaydınnn herkesçiklereeeeeeeeeeeeeeeee :)

harika bir hafta sonuna giriyoruzzzzz,heyecan,adrenalin,zorlanma ve korku bunların hepsini doya doya yaşıyacağızzzzzzzzzzz :boese153:

Yav o değil de, boynum tutulmuş :eek: Sağa doğru çeviremiyorum :( Geçer inşallah :dua:

Sen bisikleti sağa doğru çevir yeter:D

Günaydın Avrupa Yakası :)

@fatihgüven

Olur mu la, önce kafanı çevireceksin. Bisiklet kendiliğinden döner zaten ;)

Hüooopp millet, ne durdunuz yine bea. :045: Buyrun gelin kahvaltı yapalım :D

yarış parkurunda kamp yapacak arkadaşlar

*saat kaç gibi kamp alanında olacaksınız
*gece için kışlık malzeme alın
*tuvalet kağıdı alın
*ıslak mendil alın
*bisikletlerinizdeki tüm aksesuarları sökün
*yanınıza gece için fener alın
*sabah erken kalkıp tuvalete gidin sonra yarım saat sırada beklersiniz
*taytlarınızı şimdi giymeyin sabaha kadar eziyet çekersiniz
*bisikletlerinizi birbirine kilitleyin
*çadır içinde yanıcı ve delici aletleri dikkatli kulanın
*çadırda eşyalarınız olacağından dönüşümlü olarak çadırdan ayrılmanızı öneririm
*termoslarınızıda götürün imkanınız varsa
*hiç kimse ile tartışma yada münakaşa yapacak bir ortam olmamasına dikkat edin (olursa bizi çağırın döveriz)

benim aklıma gelenler bunlar,herkese iyi eğlenceler

not:çadır bende olduğu için bana kaçta kamp alanında olacağınızı belirtin lütfennn ;)

son bir dip not daha :)
biz oraya eğlenmeye gidiyoruz tadını çıkaralım,yarış bizim için her şey demek değildir.sakatlanmamıza yada yaralanmamıza meal verecek durum olursa tedbiri elden bırakmayın dikkat edin ve gerekise çekilin. ;)

• Beğen
Tepkiler: Haşim Okyay
Haşim abi ve Taner abi öğlene kadar çalışıyor, onlar işten çıktıktan sonra yola çıkarız..İşte saat kaçta oluyorsa..

*saat kaç gibi kamp alanında olacaksınız : Vallaha abi, ben 12/12:30 gibi izin alıp çıkacağım inşallah. Metinin oraya gideceğiz Koray ile beraber. Taner abi kaçta gelirse o zaman gideceğiz. Yani, Taner abiye bağlıyız :D

*gece için kışlık malzeme alın : Üst aldım ama alt almadım :D Ama yağmurluğumu aldım :D

*tuvalet kağıdı alın : Alındı ;)

*ıslak mendil alın : İyi fikir, alalım ;)

*bisikletlerinizdeki tüm aksesuarları sökün : Söküldü, suluk kaldı sadece ;)

*yanınıza gece için fener alın : Telefonum işimizi görecektir ama diğer arkadaşlar alsın ;)

*sabah erken kalkıp tuvalete gidin sonra yarım saat sırada beklersiniz : Koskoca orman, ne bekleyeceğim ya :D Her yer tuvalet :D

*taytlarınızı şimdi giymeyin sabaha kadar eziyet çekersiniz : Öyle yaptım ;)

*bisikletlerinizi birbirine kilitleyin : Abi bak, sen söyledin de aklıma geldi. Ramazan abimin vardı kocaman bir tane kilidi. Akşam almayı unuttum iyi mi? :(

*çadır içinde yanıcı ve delici aletleri dikkatli kulanın : Kılıç kalkan oynayacağız :D

*çadırda eşyalarınız olacağından dönüşümlü olarak çadırdan ayrılmanızı öneririm : İyi fikir ;)
*termoslarınızıda götürün imkanınız varsa: Abi iyi olurdu ama, çanta doldu ya :(

*hiç kimse ile tartışma yada münakaşa yapacak bir ortam olmamasına dikkat edin (olursa bizi çağırın döveriz) Hey dünyalı, biz dostuuuz ;) Ehüehe

Tavsiyelerin için saol Kaptan. Dediğim gibi, biz Taner abiye bağlıyız. Çıkarken seni ararım ben ;)

Ben de hazırlanayım bari :D
bisikleti bi rahatlatalım bari..üstündeki ağırlıkları falan atalım :)
Sonra kendim için ağrılık -çanta- hazırlıyım :)
Haşim abi yine de hafif yapmaya çalış 35 km dönüş var o çantayı taşıyacağız:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri