bu gün gerçekten güzeldi,,,,evet avrupa pedala rasladım sarıyere gelirken ama ben kaldırımdan gidiyordum çünki saysür başkanının teker izlerini takip ediyordum ama o teker izleri başkasına aitmiş yahu,,,
neyse enver dost ile beşiktaştan beraber pedallamaya başladık ama ben ortaköyden sonra benzincide zulaya yattım, amaç saysürü geçmek efem,,,
ama saysür gelmedi bi türlü canım sıkıldı,,,gene topukladık ,,,bu sefer zulaya baltalimanında yattım ne gelen var ne giden bi türlü gelemedi sayı 13 kişi olursa uğursuz olur tabi,,,
tekrar topukladık ve sarıyere gelirken avrupa pedala rasladım kudret baba dediler bende selam verdim bu arada kaldırımdan gidiyordum ,,,ama bi gerçek varsa o kaldırım dümdüz idi valla teker orda acaip döndü,,ve sarıyere geldim 3 kişi duruyordu enverin ekibinden arkadaşın biri ayağı sakatlamış ,,
evet daldım rumeli kavağına ordan koça çıkarken bi baktım cem şentin elinde çıkıyor bin cemo dedim bindi ama baktımki takat yok dedim in elinde çık ora bayağı dik 2 km rampa,,rampa bitimi enver ekibi ordacemoyu bekliyorlardı ben devam ettim benle beraber benim antremanlarıma gelen iki arkadaş ile devam ettik bir de baktım aney aytek ,,,,,,karşı yönden geliyor ,,dediki vazgeçtim bu sır olsun,,,
neyse sonunda geldim garipçe sapağına ve indik aşağı sonra aytek geldi çavuş ortalığı gene karıştırmışsın dedi
yahu nerde bu saysür gelemedi hala garipçeye,,,
neyse baktım enver dost geldi ve kaleye yöneldik mangala sonra jenderme yukardan bastı aney yasakmış allahtan mangalın sonunda geldiler oraya yasak geldi ,,,,,,,,