@mustafa akman
katılıyorum yıllar önce aytek ile beraberdik o vakitler tabi böyle değildi birden insan ıronman olamaz ama bildiğim bi olayı sizinle paylaşacağım aytek tam 16 ay çalıştı arkadaşlar tam 16 ay disipline girdi ve kendini geliştirdi sene 2009 un 30 ağustosunda inanılmaz bi tempo yapmıştır nerde bi günde 270 km fazla giderek ,,,,,,,,,,,,,bostancı-kartepe-bostancı etabında ,,,volkan akboga ile 113 km nin üstüne hemde yüksek tempo ile o suadiye rampalarında ikisi kafa kafaya çıkmışlardır ve kartepe otele varmışlardır bende ulaştım ama onun kadar değil tabi ,,o vakit gene yaşlı idik gene 50 yaş üstü idim ,,,,bu yaştan sonra ıronmanlik dikkat ister kolay iş değil bu forumda benim gibi 50 in üstü adam kaç adet var böyle çılgın gibi basan adamlar ile beraber olacak ,,,,,,,,,,,,,
son iznikte hiç bi şekilde kendimi sakatlamadan sağ salimen 23.00 feribotuna ordanda gebze trenine yetiştim tabi aytek ile ,, ,,,,,,,,,,,,,ama bana sorun nasıl oldu diye ,,,dönüş tam bi cehennem idi ama zorlamadım kendimi iki el uzandı ve beni yokuş yukarı ittiler nerde o cehennem mahmudiye rampasında düzde gitmeye benzemeyen oldukça uzun rampa ,,,,,beni kaderime bırakın dedi isem allahın sevgili iki kulu tarafından volkan akboga ve aytekin tarafından korunduk ,,,,,,,,,,yalnız tavşanlıdan mahmudiye ordan gölün kuzeyine inmek çok iyi idi beni yormadı teknik arızalara rağmen sola kayan gidon ve kopan vites teli bu vaziyette iznik e vardığımda volkan akboga ve aytek çoktan gölün güneyinden dolanmış ve iznike varmışlardı ben kuzeyden alarak geldim ,,olayı anca yaşayarak anlıyorsun mustafa dostum hatırlıyorsan senle atatürk caddeden girdik ve 4 km sonra bi irtifaya geldik o irtifadan daha fazla tavşanlıda var daha girişte hop bismillah yolun yarısı rampa ile dolu yer yer 10-19 eğim 2 saat 10 dakikada teknik sorunlar ile boğuşa boğuşa sahile ulaştım ama tavşanlıdan gitmek için can atıyorum yine fakat dönüş kuzeyden orhangazi ve yalova ve topçular olur ,,,,,,,,,,,
kapı dağ yolcuları başarılar ,,,