Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Dostlukların pekiştiği, bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle...

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri

1. Buluşma ve toplanma yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma saati : 19:30

Hareket saati : 20:00

2. Buluşma ve toplanma yeri : Bakırköy Sahil Yolu Gelik Karşısı Petrol Ofisi Benzin İstasyonu

Toplanma saati : 20:00

Hareket saati : 20:30

Tarih : 01.06.2011 Çarşamba akşamı

Önemli Not : Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

1.Hamdi
2.Affan
3.Haşim
4.Selim
5.Ayhan
6.Alper
7.recep
8.yusuf

Scudo
Şehir dışında olduğum için bir süre katılamıycam turlara.

sevgili arkadaşlar
bugün maddi manevi dertlerimizin çözülmesine birey olarak çözüme ilk adımı atabileceğimiz bir zamandır
O kutlu Peygamberin Kainata zuhur edeceğinin ilk belirtileri bu gün belirmişti.

esas olarak
geçmişe sünger çekip
geleceğe bakarak, hatalarımızdan ders alarak
yeni bir hayata başlamanın zamanıdır.

bu olmasa da
haftada 1 ziyaret etmeyi alışkanlık edindiğimiz (link)
22: 23de ziyaret ederek
sadece ve sadece kendimiz için bir iyilik yapabiliriz

sözün özü
Regaib Kandiliniz kutlu olsun

bu arada kutlu olsun demek şu demektir

"Allah yaptıklarınızı kabul etti, sana müjdeler olsun"
o halde
sıra bizde
kabul edilecek birşeyler yapalım

Akşam tura katılan tüm dostların ayaklarına sağlık. Gökhan abi motoru açmış, kesmiyor artık bu vatandaşı Florya felan. Kulak vermek de lazım esasen, mesafe uzatılabilir arkadaşlar. ;)

Güzel kandil mesajın için de ayrıca teşekkürler Mustafa hocam. Cümleten hepimizin Regaip Kandili mübarek olsun..

Duaları lla mektubu postahaneden gönderir gibi camiiden , mescidden göndermeye gerek yok....dualar okunduğunda nerede olursanız olur adrese ulaşır.... diye düşünüyorum mesela ben bu akşam bisiklete binecem ama camiideki herhangi bir vatandaştan daha fazla dua edebilirim diye düşünüyorum bisiklet benim için mubarek bir varlık....onunla yaptığım herşey daha temiz daha saf olduğunu düşünüyorum meneviyatımı sürekli güncelleyebiliyorum Allah hiç kimsenin bisikletine ve o pedalları çeviren bacaklara zeval vermesin.....Kandiliniz kutlu olur inşallah....

benimde uzun tavsiyem olacak ama kimsenin tınlamayacağını bildiğim için boşuna yazmayayım..:):):):):):):)::):)....

illa ki yokuş ( benim içinde )

@Fırat Şengöz
senin o tarafa doğru turlarız sana kısa olur.
Bende dün gereksiz yere turu uzattığımız kanısındayım,iyi ki benim eve yakındı.
PERFORMANS yapmak isteyenler diğer günlere ne oldu
Hafta içi o kadar zorlayıp ertesi gün işe gitmesi zor oluyor
Aypg artık mangalcı sohpetci grubu olmaktan vazmı geçti acaba:):):) valla ben mangal yapmayı özledim.

Pazar günü boğaz köprüsü turuna şimdiden plan yapmaya başlayalım

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri