Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@can ayan
Büyükada-Kabataş dünüş saatlerine göre:
(link)
Pazar
Kalkış Varış
07:00
08:35

08:00
09:35

10:00
11:35

12:30
14:10

15:00
16:35

16:00
17:35

17:15
18:50
18:45
20:10

21:30
23:05

16:00 ya da 17:15 adadan çıkış yapıp kabataşa gelelim.
Yorgunluk durumumuza göre sirkeciye pedal bastıktan sonra tren (sen Bköyde, hamdi ve ben floryada ineriz)ya da devam bakırköy,
daha sonra biz hamdiyle bakırköyden floryaya tren yaparız düşüncesindeyim.:)

Scudo
@Levent_K

o zaman sabah 10.00 galata köprüsü karaköy tarafında buluşuyoruz bu durumda.
bir aksilik olmazsa ordayım

05337239312

Bu hafta çok parçalandık önümüzdeki hafta artık havalar ısınır toplu bir program yapalım yada şu kamp olayını ele alalım.
Bu sabah erkenden yola cıktık bısıkletlerımızı arabanın arkasına atıp 9da belgrada vardık
6200 metrelık parkurda kosu basladı bır beraber gıttıgım ıkı arkadasımdan bırı genel klasmanda bırıncı dıgerıde yas grubunda bırıncı oldu
Arabamıza kupaları ve madalyaları doldurup yarıs alanından ayrıldık :D
Gecen hafta pıknık yaptıgımız yere gelınce bı baktım sakladıgımız ızgaramız orda duruyor hemen hakkını verdık:D :D :D
Donuste Decathlon yapıp geldık...
Eeeee buyuk adanın yan sanayı bıskletıcıs Hamdı bey nerdeler acaba, hala sesı cıkmıyor???

@neslihan ferah

sevgili neslihan
hani bir söz vardır
"nazar etme ne olur
çalış senin de olur

grubumuz çok keyifli arkadaşlardan oluşmuştur
hepsinin gönlümde ayrı bir yeri vardır
bisiklet denen bu gavur icadı, şeytan arabası,
maddi manevi beklentilerden uzak arkadaşlıklara sebebiyet veriyor

aramıza hoş geldin diyorum
zira AYPG keyfi bulaşıcıdır

@Raif Korkmaz
Hocam önce şu Raife cavabını veriyim sonra sizi tebrik edeceğim
Bir rampa var abicim harbiden Büyükada son viraja kadar çıktım ama darısı başına.Haklısın çok bölündük aklımız sizlerde kalıyor birlikte etkinlikere gayret edelim.
Raifcim bu gün sabah Leventin kürek takımında antrama bende çıktım Leventle ben 4kız vardık kanoda yük bize kaldı yoksa son virajdada bırakazdım.

Mustafa hocam size katılmaya can atııyorum,Büyük ada gerçekten güzel bir yer ama aç döndük, AYPG harici bu mangal işini pek beceremiyor arkadaşlar.Yani okadar yolu,rampayı boşa çıkmışım gibi geliyor bana.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri