Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@GÖKHAN ÖZKORKMAZ

kesinlikle değil
öğretmen evinin arkasında

rota belli
sahilden gidiş
dönüşe bakarız

alışverişi de orda yapacağız

arkadaşlar
ben kapatıyorum
kısmet olursa
saat 20: 00 civarında POda olmayı planlıyorum
gelen olursa görüşürüz

herkez 10 kr da olsa sadakasını versin
veya bir yere vermek üzere ayırsın

desinler ki
"adama bak ya
verilmiş sadakası varmış"

verilmiş sadakamız olsun arkadaşlar
ister inanın
ister inanmayız

beyler tam katılım listesini ve mönüyü oluşturalım en geç 18:30 a kadar beklerim.....

buarada yemeği yiyip hemen kaçacaksanız hiç gelmeyin...

tavuk mu? köfte mi ? tavuksa kişi başı 2şer pirzola , köfte ise kişi başı 8 köfte ( tekirtağ köfte ) çiğ köfteyide buradan alabiliriz...

alışveriş listesi ;
1. tavuk olursa kişi başı 2adet pirzola
2. köfte olursa kişi başı 8 adet tekirdağ köftesi
3. patlıcan
4. domates
5. sivri yeşil biber
6. bir şişe kola , bir şişe fanta (2.5lt)
7. mangal kömürü
8. 1kg kabuklu fıstık yada çekirdek
harcanan miktar katılımcı sayısına bölünecektir....( ben hariç...)eğer bendende alırsanız çay için her bardağa 0.50tl ödemek zorunda kalırsınız...

işbu kurallara uymayı kabul edenler listeye isimlarini kazısınlar....

merhaba arkadaşlar
önceleri cuma günü turlarına geliyordum ama geçen 1 yıl içerisinde buralara hiç uğrayamadım. bu akşam katılmaya niyetlendim ama nasıl buluşulup, nereye gidilecek pek takip edemedim. ayrıca mangala nasıl katkı da bulunabilirim gelirsem?

Biz birazdan Gökmenle çıkıp sirkeci deltaya gidicez. Beşiktaş falan takılıcaz. Hareket 8 buçuk dimi ?

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
@Hamdi Karabacak

yanlış yok hamdi abi 20:10 engeç orada olun dedim 20 dakikaka bekleme süresi kalıyor o da normal.

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
sevgili aytek yarından itibaren foruma daha az uğramaya karar verdim şahsıma mesaj gelirse cevap vereceğim bunun dışında uğramayacağım ekstrem topik bitti ne gelen var ne giden ben artık çekiliyorum kabuğuma yani tek takılacağım artık açılmış olan 15-22- 29 mayıs topiklerim devam edecek ve 5 haziran köprü olayı akabinde 19 haziran kartepe ve nihayetinde 26 haziranda bi tur ya açarım yada açmam sezonu kapatacağım artık burda bisiklet forumda artık topik açmayacağım tamamıyle emekliye ayrılıyorum,,,,
yalnız eylülde sezon başladığı zaman gelen sinyale göre topik açacağım beni sevenler benle olur yada olmaz gene tek basarım malum garipçe performans ve belgrad.....anadolu yakada poyraz tabi......

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri