Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Gökmen kardeşim öncelikle özür dilerim , sabah seni aramak istedim ama telefon numaran yokmuş ne bende nede Levent abide :mad:
Fotoları ekleme başlıyorum,aslında daha çok foto var ama 5 gb ustu olanları kabul etmıyor
Haliçte Levent abi ile buluştuk ve turumuza başladık.
Önce rotamızı göstereyim, eğer son 10-15 kmde tren kullanmsaydık tam bir 8 çizmiş olacaktık:D
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Trainer bu günlerde lazım işte :(
Bu havalarda çıkmak,zevkten daha çok ezziyete dönüşüyor benim için :/

daha çok şaşıracağız .......
grönland eriyor nationalda seyrettim harbiden koca bi kara parçası eriyor ısı fazla olunca ve buzul parçaları koparak denize karışıyor ,bazı yerler kuruyacak bazı yerleri seller götürecek bazı yerlerde anormal hortumlar vede fırtınalar olacak nitekim abd yi vurdu hortum devasa şiddette doğanın yapı taşlarından biri ile oynarsanız kafanıza taş yağar ....
fazladan ek su, suların yükselmesine sebebiyet verecektir kıyı kentleri tehlikede istanbulda dahil bu günkü kadıköy sular altında kalabilir tabi bir kaç 10 yıl sonra.....
bunları kim yaptı .........insanoğlu ...o vakit ayıklasın pirincin taşını ......
kızıl adam ne dedi........derisi kızıl, tunç rengine yakın olan adam .....
en son nehir kirlendiğinde ,,,,,,,
en son balık öldüğünde ,,,,,,,,,,
toprak ana verimsizleştiğinde ,,,,,,,,
paranın satın alamıyacağını göreceksiniz.........

o vakit sevgili insanoğlu alır kağıt paralarını bi güzel yer........

:D :D :D :D :D

iyi akşamlar beyler, yine pazartesi yağmurla esintiler, umarım çarşamba güzel olur hava

• Beğen
Tepkiler: Fatih Şengöz
@can ayan

Can" a da bu yorum yakışır
hoş bir yorum
:)

biraz şiir
biraz arabesk
biraz tarih kokuyor

ama gençler anlamazlar

olsun biz beyaz saçlılar anladık ya

@mustafa akman