Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@mustafa akman

ikinci şiir güzelmiş kim yazmış acaba?

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Scudo
@Selim Siliğ

aa doğru ya sen yazmıştın...güzel yazmışsın.

buna bide beste yapılsa marş hesabı şahane olur kanımca..

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
itirazı olan yoksa
hasipe çay içmeye
(Eli boş gidilmez!!)
21:10da POdan hareket
1.mustafa
2.abidin
3. mert

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30
affınıza sığınarak

söz vermiyeyim ama belki bende gelirim.
bu akşam ki babalar oğullar maçı iptal.

Hamdı abı besıktasa gıdecekmıs onu yanlız bırakmayayım, malum daha küçük kaybolur falan:D
Saat 19:15 gibi Bakırköy sahilden hareket ederek, Eminönüne balık ekmek yemeğe gidiyoruz
Ordan beşiktaşa geçeceğiz gelen olursa cepten arasın bekleriz...

Sevgili DOSTLAR
Bu akşam Beşiktaş da işim olduğundan dolayı biz Ekürüm Raif kambersiz düğün olmaz misali
Saat 19:00 da SAHİLDEN Beşiktaş Dikilitaş yokuşunu çıkıp orda işimi hallettikden sonra döneceğiz orta tempoda devam edeceğiz inşanlah
katılmak isteyenleri bekleriz yenimahalle köprüsünün altında roror'un önü

itirazı olan yoksa
hasipe çay içmeye
(Eli boş gidilmez!!)
1.mustafa
2.abidin
3. mert
4.süleyman

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

affınıza sığınarak

Paylaş

@Hamdi Karabacak

temponuza ayak uydurabileceğimi bilsem gelirdim Çarşamba gecesi turunun yorgunluğu var hala....:( :( :(

@can ayan

gel Can Ayan abi...bekleriz ...
haftaya Çarşamba turunu Feshaneye yapalım diyorum...Kastamonu şenlikleri başlıyomuş21-24 Nisan ama Çarşamba 20 oluyomuş Cuma22 Nisan Cumaya yaparız uyarsa..:):):):):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

cuma maç olmazsa gideriz. memleket havası alalım biraz... özledim zaten yahu. mayıs gelse de kaçsam iki gün...

itirazı olan yoksa
hasipe çay içmeye
(Eli boş gidilmez!!)
1.mustafa
2.abidin
3. mert
4.süleyman
5.gökmen

affınıza sığınarak

baba hasip de çay içiyorsunuz dimi sizi gidi sizi ,size bi gün süpriz yapacağım gideceğiz hasip agaya kuzu çevireceğiz terasta sabaha doğru bi basacağız antalyaya....
benim içinde için ......

:) :) :) :) :)

:in: :in:

@Hasip Çehre
Bu Raif bu gün bisikletimi dağıttı yarında bedağıtır
Turumuz yeni bitti benim pedaldan ses gelmeye başladı artık spd alırım tafsiyelerinize açığım 2. elde olabilir ama bisikletime yakışsın
Can dostum Raifciğim resimleri bekliyorum

Çatı çaybahçesinde son durum nedir acaba

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
Thanks for your Coming GUYS...!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):)

(link)

(link)

(link)

Çevirme turu iyi fikir hıdralezde olur bu trafta biyerlere gideriz bir oğlak alır çeviririz..:):):):):):):)

avrupa pedal bir gün gene devirecek uzak mekanları inanıyorum buna ....
100 artı üstü 160 km ler gidile gidile insan için hiç bi şey değil....
kesmeyecek sonra 160 lar ..... ama arada boşlama olursa sil baştan ...
böyledir bu bisiklet sporu.... insan devirmeye görsün 100 km yi akabinde ister 120 yi 160 ı ama istek yetersizdir ...inanç iman devirir km leri vede hırs....
yanlış anlaşılmasın bu hırs yaşamı bize bağlayan bi hırstır yaşamı algılarız km leri yedikçe yaşamı oluk oluk içeriz km leri yedikçe ve herşey bize vız gelir dertmiş tasaymış ölümmüş ..vız gelir tırıs gider......iznik e bisiklet ile 144 km yi devirdiğimizde yusuf köftecide köfteleri yerken bi adam bizi kutladı ya orhangazide gördüklerimiz sizmiydiniz diye adam çok şaşkındı .....çünki ufku dardı ....ufku algılayamıyordu gölün güneyinden girip kuzeyinden çıkmayı hemde bisiklet ile öğreneceğiz herşeyi zamanla zor olanı başararak ,bunu ise sadece yaşamı özümsemek için yapacağız hiç bi karşılık beklemeden evet uzun yolları düşlüyorum ve gene yollara düşeceğim ...

on the road again........

@Hasip Çehre

ev sahipliği için teşekkür ederiz.
katılanlara da orada bulundukları için teşekkür ederiz.

cm yapalım...
bomba olur.

• Beğen
Tepkiler: Hamdi Karabacak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri