Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

levent abi gecen hafta göremedim seni Süleyman abiyle konuştuk biraz ayak üstü selam söyledim.yarın geliyoruz yine iftardan sonra hayırlısı bakalım.

Scudo
iftardan sonra yenikapıya gidiyorum bende. inşallah karşılaşırız.

İftardan sonraki yer toplanma yeri değil, İftar uzar kısalır vs...
Sonuç;
Tercihlinin başlangıcı olan yere, (yine Bakırköy PO ), tercihlinin kapanma saati sonrasında (bizim için açılma saati) muhtemel 23:30 gibi gelinir.
..
@emregüler
profil bilgilerini tamamlamalısın..

@Levent_K

23:30 po dan hareket mi

oh iyi her türlü yetişirim ben. levent abi corratec markalı güleç yüzlü birini börürsen benimdir :D

Merhaba

Etkinlikleri takip edebilmek için Facebook gurubuna üye olayım dedim ama bir kaç gündür gurup onayı bile gelmedi. pek bakmıyorsunuz galiba oraya.

Evet yolun karsisindaki gelik tarafindaki degil. Olmadi gelik tarafinda bekleyin gorursunuz zaten.

bu akşam aranıza katılamadım. kaskı olmayan genç olarak :) eve gelince ilk işim kask kayışını ayarlamak oldu. ama yaptım. bidaki sefere katılırım artık

@Ali Ç.

Beylikdüzü'nde oturuyorum ben 5M Migrosun arkasında.

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bisikletim kron xc250 hd marka..bakırköy de oturuyorum ilanın ilk sayfasında yazdığı gibi çarşamba ve cuma akşamları mı sürüyorsunuz ? bende aranıza katılmak isterim.. bilgilendiren arkadaşlara şimdiden tesekkurler..

Geri