Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
etkinlikleri takip et derim yinede.. yeri gelir 3 derece sıcaklıkta gider yeşilköyde ateş yakılır sohbete devam edilir..zaten ortamdaki samimiyeti yakınlığı bir gördünmü sonra Allahım ne kadar soğuk olursa olsun yerler ıslak olmasında çıkayım biraz çevireyim diye düşünürsün..:in::alkis::D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@dogan_69

dediğm gibi, faceden takipteydim ama aktif olmadığım için gruptan çıkarıldım :eek: takip edemiyorum şuan

@Serkan Mıstınoğlu

Serkan Bey merhaba;
Facebook sayfasına gırısınız yapıldı.
Facebook sayfasındakı uyeler belırlı aralıklarla guncellenıyor bu arada kaynamıs olabılırsınız ;)

@Hasan TÜRKER
Serkan Bey merhaba bundan sonra aynı sorunun tekrarlanmaması için turlara gelmelisiniz ;) Turlara gelmeyen, pedal çevirmeyen takipçiler, zamanla kontrol edilip üyelikten çıkarılıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Bu arada tekrar aynı konu ama, geçen Perşembe günü tur'un kalıntısı olarak (saolsun Aydın abi soktu kafama) Canyon fabrika'dan halka konsepti ile fiyat/performans'ta yardırıyor gibi:
(link)

Ancak adamlara 03 ocak'ta soru sordum tax free formunuz var mı ulen diye, hala bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ykaracavus
@btatlidil

Supermıs Bulent abı. Sımdıden hayırlısı olsun. :in::in::in::in:

önümüzdeki bahardan itibaren tehlikenin farkındamısınız:D herkes yollandı karaburuna 30 km ortalama ile gideriz artık:alkis: AYPG performans gurubu.....herkes ufaktan ufaktan havaların iyi olduğu zamanları değerlendirip tercihlide ciğerleri açmaya başlamalı bence :rolleyes::D

@dogan_69
Keşke ama pazar günleri hariç 3-4 kişiyi geçemiyoruz. Bazen pazar günleri bile...!!! ;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Aydın abi inşallah 2014 AYPG için daha iyi bir yıl olur diyelim..facede açılan turlar forumdaki sayfamızdada açılmalı bence..malum face kapalı bir gurup ve herkes oraya üye değil..foruma giren vatandaş aaaa patt diye transit yola girdiğimizi bilmeli..artık guruptaki herkes sınıfındaki en iyi bisikletlere biniyor ve bu cihazların hakkını vermeliyiz..bakırköyden sarıyere orta seviyede bir sürücü gidip gelebilir..ancak tekirdağa gidiş dönüş 250 km lik bir turu oturtacak bir kalıbı şimdiden hazırlamalıyız bence..:alkis:

@Nuri Alper Ulupınar

Hehe :) Sen yine iki aydır binemiyorsun Nuri abim, ki; geçen pazar çıkabilmişsin de. Ben seleye en son ne vakit oturdum onu unuttum be abi :)

durum okadar vahim yani haşim :S istanbul-adana arasını bisikletle katetmiş bir arkadaşa uymayan hareketler bunlar..iş hayatı böyle işte :(

yav o kadar abartmayınız efenim.. hız mız hikaye maksat muhabbet olsun. Misal dün Mert/h ile gittik.
Gerçi gelirken sarayburnu köpek timi yüzünden 50 falan gördük sanırım.. Mert arkadan hüloğğğğ diye uyarı atışı yapınca hocam bir topuklamışız.. piuuu.
Yeni velhasıl sürüşten keyif almanın zevki beraber olmak, muhabbet etmek. (yoksa sokmuşum strava, mtrava yani )

aynen bülent abi konuya en güzel yorum senden geldi :D zaten stravayı kullanmıyorum artık bende bir kaç kere yanlış ölçümünü fakettim sinir oldum bende...

@Haşim Okyay

Ayni dertten muzdarip tek sen degilsin kaptan emin ol... ;)

@btatlidil

Valla Bulent abicim muhabbet kismi filan ok de yola ciktiginda hiz miz bahane olmuyo. Yani grupta herkes birbirine uymadigi zamanlarda turlar arkadakiler icin eziyete donusebiliryor... :(

Geri