Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Evet Levent yüzmeye devam.

Yarın Adım Adım koşusu var.
AYPG'nin genç koşucularını toplayıp geliyorum Belgrad'a...
Bahçelievler tam kadro orada olacak.. :in:

Scudo
slm arkadaşlar ne olduya bize negüzel şurda yazışıyorduk bakıyorum kimse burayı kullanmak istemiyor yinede burası çok güzel bir forum yeri bence gelin burayı canlandıralım.....:)

slm mehmet kardeş aypg sitesinden sana geçmiş olsun dilemek istedim olmadı bende burdan yazayım dedim.acil şifalar dilerim abi :)

@Nuri Alper Ulupınar

slm nuri hayırlı olsun güle güle kullan

slm millet oğluma bir bisiklet bakıyorum inşallah denk gelirse iyi bir şey alacağım

Hazır konu taze iken ben de bir şey paylaşayım. Yol olayına uzun zamandır hislerim gabarık. Ancak gruptaki çığ gibi büyüyen yol alımları lan yoksa geç mi kalıyorum hissine gark ettirdi.

Efenim 105 setli (veya o ayarda, veya üstü, ama üstünün hakkını verebilir miyim o ayrı konu) bir yol olayına girmek için niyet etmiş idim.
Ancak kısmetten öteye de yol yok. Bütçe 4 kişilik bir Türk ailesinin yol bisikletine yıllık yapacağı harcama ile belirleniyor. Tabi eşimin burayı okumadığından emin olarak aldığım ücreti söylerken %50 'lik bir indirim de uygulayacağım.

Bütçeye örnekler: (örnek verirken elektrik aldığım aletleri sıraladım :) )

1-) Scott S10 : (link)
2-) Felt F5: (link)
3-) Cube Agree GTC pro : (link)

Not: Fiyatlar alamanyanda gayet farklı, bu yüzden duruma göre gidip alıp gelme durumum da olabilir.
Not2: Fiyatlar kış nedeniyle de düşük durumda, mart gibi almayı planlıyordum, geç mi olur ?
Not3: Kadro boyunu 57-58 cm diyorum. Boy 183cm, bacak ici uzunluk 84 cm.

Ne dersiniz agalar ?

Sağlıcakla..

Erkut saolasın kardeşim.
Eskisi gibi beraber bineriz artık.

Bülent kendim gittim getirdim suyun öbür yakasından.
Yani shipping ücreti ödemedim.. :)

@btatlidil

Bülentim gönderdiğin makinelerin bence hepsi güzel. Ve hepsi olabilir.

Hepsi seni taşır.

Fakat fiyat performansda Cube öne çıkıyor gibi.
Cube bence iyi bisiklet. Hasan ve mert çok memnunlar.

Eğer gidip alıp gelmeyi düşünüyorsan deneyerek almak en doğrusu.

Cube kadroları diğer kadrolara göre küçüktür. Buna dikkat etmen gerekiyor.
Mesela Cube'un 60 kadrosu Focus'un 56 sına denk geliyor. (Aynakol-sele borusu altı ölçüsü)
Cube'den bisiklet alacaksan kadro olarak 60-62 arasında tercihini yapman gerekiyor.

Felt ise 58 kadro sana olur gibi geliyor bana. (Benim bisikletin kadro yapısı Felte benziyor)
Scott ise L kadro sana daha yakın gibi. (Scott tercih edeceseksen Kaçkarda test etmek faydalı olur)
Denemek bu tür şüpheleri defeder tabi.

Tabi sağlam bir pazarlık ile böyle bir bisiklet bile kovalanabilir.

(link)

@btatlıdil;
Mert in yolu Cube. Ona göre kadro boyu muhakemesi yapabilirsin cube için.
Kadro boylarında kararsız kalırsan, fikrimi vereyim. ( Triatloncular ekseri 1 numara küçük alırlarmış kadrolarını, ama hepsi değil. :) )

Geri