Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Allah mesut etsin...İkidir ekilmiş bulunuyorum o yüzden insanın güveni kalmıyor ama bir mazeret varsa sorun yok keşke bu bilgiyi forumda paylaşsaydınız;Arkadaşlar cuma akşamı şu nedenden dolayı program iptal tarzında bir mesaj olsaydı iyi olurdu...Neyse inşallah ilerli günlerde bir araya geliriz

Scudo
Program iptal değildi aslında, o gün öyle denk gelmiş sanırım.

Pazar günü bir program var mı peki?

Hadi arkadaşlar bi gece gezisi yapalım bahçelievler yeşilköy arası...Yoklama alıyorum kimler forumda

Yazdığın saatte evlere dağılıyorduk :)

Bugün tur oluyor mu?Burdan haberdar etsenize yeniyiz programı bilmiyorum sadece çarşamba cuma var sanıyorum

@Umut yener

Oooo foruma pedal çevirmeye hevesli bir arkadaşımız gelmiş..

Umut hoşgeldin. Tekrardan güncelleyelim.

Çarşamba cuma günleri saat 20:30 Po diyorum. İstikamet bazen kabataş, bazen begüm.
Pazar 07:00 sakızağacı. istikamet genelde bebek, vakti olan varsa sarıyer fener ve daha ötesi...:)

Haftanın ilk gününden A.Y.P.G. ahalisine merhabalar, tünaydınlar,

Aydın abimiz ve Fatma Hocamızı hayırlısıyla evlendirdik, Allah mutluluklarını daim eylesin, bir yastıkta diyelim :in:

10 numero bir gün geçirdik 11:30 gibi Bakırköy P.O. hareket sonrasında Eminönü Şehir Hatları ile Üsküdar, nikahımızı kıydık oradan gelinle damadımızı da ikit teker ile alarak tekrar Beltur ile Beşiktaş ve yoğun ilgi ile Bebek kahvaltı mekanımızda damatla geline yoğun bir ilgi ve sonrasında son durağımız olan kutsal mekan Begümde alelade bir düğün yemeği yedik :cool: Gelebilen gelemeyen herkese çok teşekkürler, bu ortamı sağlayan bir araya getiren herkese tekrardan teşekkürler :bira:

Hoş gördük arkadaşlar...Yalnız ben sizler gibi profesyonel değilim kilo verme amaçlı sürüyorum ve 1 ayda 8 kilo verdim tabi beslenmeme de dikkat ediyorum.şuan 103 kiloyum ve dahada kilo vermek istiyorum açıkcası turlara katılıp sizleri yavaşlatmakta istemem...Herkese ilgisinden dolayı tşk ederim çarşambaları başka bir etkinliğim var ama cuma akşamları hep gelicem PO ya

Sorun yok o zaman...Süper :))

@Umut yener

Usta o formulu bana da solesen ya. bende 5-6 kılocuk fazla var da bı turlu gonderemedım elemanı.. ;)

Merhaba arkadaşlar
pazar günü sabah erken saatten başlamak üzere avrupa yakasından karşıya geçerek kadıköyden ümraniye tarafı ve ordan şile yolu vasıtasıyla şileye ve duruma göre ağva yoluna dogru gitmeyi düşünüyorum.yaklaşık 160 km olacak.Tabi ki duruma göre rotada uzama ve kısalma olabilir.Rotayı seçmemin sebebi şile yolu ve ağva yolundaki yolun çevresinin güzelliği,güzel tırmanış ve inişlerin olması.Şilede ve çevresinde fazla gezip dinlenmek yerine yolun keyfini çıkarmak önceliğim.

Ben YOL bisikleti sürüyorum ve eşlik etmek için en fazla 2 YOL'cu arkadaş bekliyorum.Ben 17 yaşındayım ve yaşıma daha yakın genç arkadaşlar olursa sevinirim :)
Küçük bir takım gibi olacagımızdan Tempomuz 35-40 arasında değişecek rüzgar ve yol durumuna göre hızımızın yükselmesi tabi ki mümkün.Birbirimizin form ve o an ki halimize bağlı olarak tabi ki yavaşlayıp dinlenerekte sürebiliriz.Dinlenmelerimiz kısa olacak ve çeşitli benzincilerde mola verip ikmal yapabiliriz.Ümraniye taraflarını fazla bilmem ama araştırma yapıyorum ve yol bulma konusunda sıkıntım olacagını sanmam.
Fazla bi hazırlıga gerek olacagını sanmıyorum yanıma gerekli bikaç malzeme alacağım gelecek olan arkadaşınta alırsa sorun yaşamayız.

Fırsat olursa hafta içi akşam antrenman sürüşü yapabiliriz.İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.

Eğer buraya yazmam doğru değilse kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Hasan kardeşim öncelikle abur cuburu bırakacaksın ;çikolata lays ruffles vs ve aldığın ürünlerde light olanları tüket.En basiti ben pınar sütün yağsız olanını içerim normal 1 bardak süt 66 kcal ise yağsız olan 30 kcal.yogurt peynir çok yerim akşamları 7 den sonra yemek yemem çok acıkırsam mevsim meyvası yerim mesela ; karpuz...Kan şekerin düşerse 1-2 tane kuru kayısı yiyebilirsin

Karbonhidrattan kıs, proteine yüklen abi. Makarna, ekmek, pirinç, bulguru az tüket. Ekmeği de tam tahıllı ye sadece. 7den sonra yemek yememek de önemli.

Her gün 1 saat tempolu yürüyüş de baya işe yarar, beslenmene de dikkat edersen tabi.

Geri