Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Ramazan Okyay

bizim iş bitkisel gıda takviyesi [KİBARLI BİBKİSEL ÜRÜNLERİ] bunun perakende satışı kardeşim sağol

Scudo
Yarın sabah pedallıyor musunuz? İlk kez katılacağım size, tam çıkış noktanızı ve rotanızı anlayamadım pazar günü için.

hafta içi turlarla ilgili bilgileri 1 sayfa da bulabilirsiniz..
pazar günleri için genelde sabah 7 de sakızağacı durağından (veliefendinin önünden geçip sahile ulaşan yolun sonu )
hareket edip bebek sarıyer ya da fener tarafına pedal basarız
gelip grupla tanışırsanız, face grubuna girersiniz.. oradan daha çabuk haberleşme şansı olur..
........................................................

@mehmet kendir

Dediğine hak verdim, haberim olsaydı dün akşam floryaya pedallamak yerine yanınıza gelirdim ama sağlık olsun. ben şu face grubuna bi dahil oluyum en iyisi.

@mehmet kendir

Mehmet Abinin dediği gibi where is hareket there is bereket :cool: Bir arada çevirmek her zaman için güvenlik vs. olsun her anlamda daha sağlıklı yol dahi kısalıyor, kendini geliştirmek, mevcutun üstüne bir tuğla koymak gibi motivasyon vs. vs. :in:

Bu arada haftasonuna girmeden son iş gününden herkese kolay gelsin, hayırlı cumalar :kahve:

:) bu gün gelebileceğimi zannetmiyorum, leventteki delta bisiklete uğrayıp uzun bi liste alışverşim var. tabi onlarıda bisiklete entegre etmek lazı, ön arka aktarıcılar ve kolları, fren bacakları alıcam. malum salcano ve stok :\ akşam test sürüşüne çıkıp önünüzü kesebilirim ama

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Facebook grubunda onay verin gari.

• Beğen
Ben de Bahçelievlerde oturuyorum grup buluşma çarşamba ve cuma 20.30 peki ama nerde buluşuyorsunuz acaba???

• Beğen
@Emre Yazıcı

Katılım isteklerinde adınızı göremedim, mailinizden bulayım dedim fakat buraya kayıt olurken kullandığınız mail ile facebook daki mail aynı değil sanırım.

Tekrar istek gönderebilirseniz ekleyelim.

Geri