Ben Basınsitesin de oturuyorum. Yaşım 25, Banka sektöründeyim. Daha önce Avrupa Yakası Pedal Grubu ile pedallamadım. Yeni yeni sistemimi kurmaya çalışıyorum zaten. Elimden geldiğince takip ve eşlik etmeye çalışıcam. Hoş paylaşımlar.
hafta içi turlarla ilgili bilgileri 1 sayfa da bulabilirsiniz..
pazar günleri için genelde sabah 7 de sakızağacı durağından (veliefendinin önünden geçip sahile ulaşan yolun sonu )
hareket edip bebek sarıyer ya da fener tarafına pedal basarız
gelip grupla tanışırsanız, face grubuna girersiniz.. oradan daha çabuk haberleşme şansı olur..
........................................................
Dediğine hak verdim, haberim olsaydı dün akşam floryaya pedallamak yerine yanınıza gelirdim ama sağlık olsun. ben şu face grubuna bi dahil oluyum en iyisi.
Merhabalar,
Bu akşam 8 gibi Bahçelievler-Basınsitesi mevkinden Beşiktaş Abbasağa Parkına doğru bir Direniş Desteği güzergahı belirledim kendime. evime dönüşü ile yaklaşık 42 km lik bir mesafe. Detaylarını: (link) linkinden görebilirsiniz. Bilgilerinize.
dün grup taksime çıktı eren çıkış saati ise 20.30 ...po çıkıslı..
grupla çevirirsen hem keyif alır, hem hemde performans anlamında kendini geliştirirsin..
Mehmet Abinin dediği gibi where is hareket there is bereket Bir arada çevirmek her zaman için güvenlik vs. olsun her anlamda daha sağlıklı yol dahi kısalıyor, kendini geliştirmek, mevcutun üstüne bir tuğla koymak gibi motivasyon vs. vs. :in:
Bu arada haftasonuna girmeden son iş gününden herkese kolay gelsin, hayırlı cumalar
bu gün gelebileceğimi zannetmiyorum, leventteki delta bisiklete uğrayıp uzun bi liste alışverşim var. tabi onlarıda bisiklete entegre etmek lazı, ön arka aktarıcılar ve kolları, fren bacakları alıcam. malum salcano ve stok :\ akşam test sürüşüne çıkıp önünüzü kesebilirim ama
Katılım isteklerinde adınızı göremedim, mailinizden bulayım dedim fakat buraya kayıt olurken kullandığınız mail ile facebook daki mail aynı değil sanırım.