Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
@mehmet kendir

Ben kapıdan teslim de alabilirim :)

@mehmet kendir

mehmet abi oncelikle cok tesekkur ederim vesile oldugun icin..sizin evin onunden bi kere tur donusu gecmistik ama hatirlamiyorum..artik yeni bir tura giderken veya tur donusu alirim formayi :)

Arkadaşlar ! Yarın yağmur yok, hava biraz soğuk ve sisli ama güzel bir tur için engel değil.. Ben derim ki yarın sabah 8:30 sakızağacı çıkışla, sarayburnu ve sirkeci.. son katılanları da sirkeciden aldıktan sonra, eyüp üzerinden kağıthane ve kemerburgaz. Kemarburgaz çaybahçesinde çaylarımızı yudumladıktan sonra, belgrad ormanları içerisindeki tatlı rampaları aşıp bahçeköy üzerinden sarıyere ineceğiz. Sakızağacından gidiş dönüş ortalama 80km. Yollar, yol bisikleti ile rahatlıkla gidilecek ve aşırı keyif alınacak düzeyde.
Gelen adını yaz,

Ali Burak Kuru (Focus :)
Mehmet Kendir (Focus :)
Gökhan özkorkmaz (Focus :)

Gelen ismini eklesin,
Selamlar,
yukarıda yazılı olan satırlar burak kuru'ya aittir ;)

mehmet kendir;1434231]Arkadaşlar ! Yarın yağmur yok, hava biraz soğuk ve sisli ama güzel bir tur için engel değil.. Ben derim ki yarın sabah 8:30 sakızağacı çıkışla, sarayburnu ve sirkeci.. son katılanları da sirkeciden aldıktan sonra, eyüp üzerinden kağıthane ve kemerburgaz. Kemarburgaz çaybahçesinde çaylarımızı yudumladıktan sonra, belgrad ormanları içerisindeki tatlı rampaları aşıp bahçeköy üzerinden sarıyere ineceğiz. Sakızağacından gidiş dönüş ortalama 80km. Yollar, yol bisikleti ile rahatlıkla gidilecek ve aşırı keyif alınacak düzeyde.
Gelen adını yaz,

Ali Burak Kuru (Focus :)
Mehmet Kendir (Focus :)
Gökhan özkorkmaz (Focus :)
Tarık
Gelen ismini eklesin,
Selamlar,
yukarıda yazılı olan satırlar burak kuru'ya aittir ;)

slm günaydım arkadaşlar gelmekisterdim ama çok yorucu bir gece geçirdim tek başıma kusura bakmayın gelemiyeceğim güzel insanlar size iyi turlar ve kazasız gezmeler dilerim.:(

bu gün kuruların burak sayesinde yeni bir rotamız, güzergahımız oldu.
sakızağacı çıkışlı ,aksaray,balat,eyüp,alibeyköy,kemerburgaz,belgrat ormanı,bahçeköy,sarıyer,bebek istikameti üzerinden sakızağacına dönüş.. mesafe 90 km.zamanında yapılan molalar da yapılan gıda takviyeleri sayesinde hiç yorgunluk hissetmedim şahane bir gün yaşadık la..

salı sallanır ;)
voleybol akşamı
liste
sülo
goko
levent_K
CNYN
nuri
mehmet
burak
asan
engin
fırat
serfet
suat
yusuf + babası + hocası
saat :20:00
adres : dere yolu bülent ecevit ilköğretim ilkokulu kocasinan / şirinevler..

meteorolojiye göre yarınki tur çok zor görünüyor yağmur var :(

Biz Kocaeli'nden gelicez bir arkadaşımla yarın için inş çok yağmazda tur yaparız :)

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Geri