Tüm A.Y.P.G. ahalisine cümleten merhabalar, iyi geceler, keyifler yerindedir, tercihlinin keyfi çıkıyor helal olsun diyelim,
Pazar günkü Gökhan Abi'yi destekleme seremonisini özellikle mangal partisini kaçırmış oldum ona yanıyorum

Makara bir yana Gökhan Abi klasik olarak Kaçkar'da muhtemelen dereceyi yapmıştır yine

Ayrıca buradan tekrardan kendisine teşekkür ediyorum, yardımlarıyla hiç aklımda yokken Kartalkaya günü birlik gidip gelmiş oldum, muşamba, çamaşır leğen vs. mevcut levazımatla kaydık

Spor babında en önemlisi kafa dağıtmak adına benim için on numara oldu, efendi gibi kar sapanı modundaydık :04: Tek tabanca olarak yola koyuldum gene keyifli geçti fakat en azından kafa dengi bir kaç kişi de olsa fena olmaz, tadından yenmez, A.Y.P.G. ahalisini orada düşünemiyorum, bu arada altımda iç katman olarak termal üstüne A.Y.P.G. ıfışil formayı çekmeden edemedim, gururla bu detayı belirtmek isterim,
En önemli konulardan biri olarak görebilirsek Haliç Dragon Fest sponsorluk için çalışmalarım devam ediyor,