Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@Mert DOLUEL

mert duyduğuma göre cube lenmişin..hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...bayadır yoksun sahalara sağlam bi dönüş yapmak için hazırlıkmı var yoksa ??

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Scudo
@Burak KURU

Kabataş +1

@dogan_69

mert duyduğuma göre cube lenmişin..hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler...bayadır yoksun sahalara sağlam bi dönüş yapmak için hazırlıkmı var yoksa ??

Sağolasın Doğan'cım planlarımız vardı, hayırlısıyla çocukluk arkadaşım vasıtası ile getirttim ama öncelikle SPD olayını MTB üzerinde halletmem lazım, Ocak ayında Decathlon'dan aldığım SPD'yi daha yeni MTB'ye bugün takabildik, Mehmet K. abinin destekleriyle sağolsun, yolu daha tam olarak hazırlamam Mayıs'ı bulur, kısmetse ortalarına doğru çıkarım, şimdilik yadigar cahitle hem antrenman, hem de SPD pratikleri yapmak şart, eğitim şart her konuda :04: Tekrardan teşekkürler, senin için de daha iyileri olur inşallah,

dün akşam
po - kabataş - akaretler turu keyifle yapıldı..
haşim ve ramazan la metin bisilette karşılaştık
fakat haşim'in frendeki problem yüzünden gelemediler
sülo
burak
özgür (komutan)
nn
kundakçı
munçuğ
mert (çömez)
diricanlı
mehmet
fatih s.
nuri
akşam aramıza katılan yeni bir arkadaş daha vardı
fakat mesafenin uzun olmasıdan dolayı cuma turuna gelmesini söyledik, yanlış anlamamıştır inşallah ..
kundakçı 3 adet buff istiyor levo
metin buffların ben de

Günaydınnn :D Bugün içime sığmayan bir enerji var. Dün akşam Levent abinin tavsiye ettiği heybe çantam geldi. Bugün de sabahtan çıktım dışarı biraz yürüyüş yaptıktan sonra Bahçelievler Stadyumu'ndan lisansımı çıkardım. Artık benim de bisiklet lisansım var :D

(link)
akşam uçarak bisiklet kullanamayız sanırım..
eğer hava durulursa haberleşelim..
furkan lisansın hayırlı olsun
yalova triatlonuna katılacağım bi aksilik olmazsa ..
furkan triatlon için ayrı lisans gerekiyor haberin olsun
triatlon yazmalı,bisiklet değil...

@mehmet kendir

Vaaay duatlondan sonra triatlon fatihi Mehmet_K.
Valla taktır edıyorum abı senı. Helal olsun. Fotograf makınem ve ben sonuna kadar arkandayız. ;)

• Beğen
Tepkiler: F.Yıldırım
slm hayırlı sahablar herkese gece çalışdım sabah gelirken yağmur ve soğuk çokdu ve ıslandım..

(link)
sabah koşusu yapıldı
nuri
cnyn
mehmet
levent_K
............................................................................
yarın goko kaçkar da yarışacak ona destek olmaya gidiyoruz
goko detayları yazar arabada 4 kişilik kontenjan varmış
akşama net liste ve nerede buluşacağımızı kararlaştıralım
destek ekibinde olması gerekenler
1- tata (asanım sağolsul)
2- küçük tüp
3- çaydanlık
4- mangal teli
5- sucuk veya tavuk
6- fanta la...

@mehmet kendir

Peki Mehmet abi onu da yakın bir zamanda çıkarmaya çalışırım. Triatlon lisansı işlem süreci de bisiklet lisansı gibi mi yoksa ekstradan bir belge istiyorlar mı ?

Eğer triatlon içinde lisansım olursa toplamda 4 lisasım olacak yakınca kartvizitlik gibi lisanslık taşırım heralde :D

Geri