Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@metin karaman
Akşam 6:30 gibi Sefaköyde oluyorum.
Salı (yarın ) voleybola getiririm,
Sana yakın birine de verebilirim olmadı, ondan alabilirsin.
Daha sık görüşebileceğin birine verebilirim.

Scudo
Levent abi o linkini attığın taiwan çantayı aldım :) Sahibi bugün kargoya verdi sanırım yarın elime geçer. Şimdi disk frene göre bir bagaj arıyorum :)

@Levent_K

Bence en onemlısı o Levent abım.
Hatırlasana gecen yıl Cagrı ve benım ıcın yapılan Kıyıkoy tur'una yasanan aksılıklerden dolayı nasıl son anda yetısmıstım. ;)
Bır tur'u ne zaman cok ıstesem mutlaka bıseyler cıktı. :)
En son Yalova Festıval'ıne gıderken Yaya copcu carpmıstı. Gercı yaralı halde yıne gıtmıstım ama aksılık ıste oluyo mutlaka. :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Şuan Avrupa yakasına gelmiş kargo takipten baktım. İşin kötü tarafı ben şuan Kocaeli'ndeyim gelen kargoyu ilk annem açıcak :D

Evet Mehmet abi düz bagajlar daha ucuz. Onlar 15tlden başlıyor disk fren uyumlu bagajlar 45tlden başlıyor.

Sorun değil Levent abi. Şimdilik kaskım var sen ne zaman müsaitsen o zaman alırsın. :)

slm mehmet abi sana zahmet benim buffları alsan ben senden alayın şimdiden sağol

slm hayırlı sabahlar akşam veleybol gitdim çok güzeldi ama ben iş için duramadım....

@can ayan

İyi günde ve kötü daima birlikte Can Abi, sende sağolasın varolasın :04:

Daimi alt devreden tüm A.Y.P.G. ahalisi ve ailesine günaydınlar ve merhabalar :cool:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
@can ayan

Aynen Cn aga hep soylerim A.Y.P.G. iyi ki varsiniz diye.
Hakkatten de ole iyi ki varsiniz hepiniz.
Sadece iyi gun dostu degil. Kotu gunde de varsiniz.
Iyi ki aranizdayim. Iyi ki bu buyuk ailenin bir ferdiyim...

Bugün size iyi pedallamalar ben gelemeyeceğim ama bu cuma gelmeyi düşünüyorum arayı fazla açmamak lazım :)

Geri