Dün aksam sahilden giderken yapılan sohbet esnasında sanırım Dogan sormuştu: Malzeme siparişi için surayı kullanıyorum: (link) . şimdiye kadar yükte hafif, pahada da hafif 4 adet ürün siparişi verdim. Bakalım gelecek mi, gelirse devam ederim.
Satıcıların rating'lerine göre sortlayın derim, bir bakarsınız işte, ihtiyacı olana.
Dip not: Burada da her çin malı satanlar gibi, aşırı ucuz ürünler olabiliyor, bazıları fake olabilir. Örnek 1$ pompa (içi boş )gibi 5$ carbon sele borusu vb gibi.. alırsın beklediğine/parana değmez. Dikkatli olmanızı, aşırı ucuz şeyleri almadan önce de satıcısıyla contact kurmanızı tavsiye ederim. (rating/review düşük olan satıcılardan da kaçmak da iyi olabilir, yüksek olan adamlarda böyle acayip ucuz şeyler olmuyor gibi bir izlenimim oldu).
@Levent_K
o tarihlerde bisiklet üzerinde arkada heyben ile çanakkale yolunda olma ihtimalini sevebilir misin
araçla yeniçiftlik (4 nisan akşamı )gece yazlıktayız. sabah bisikletler le çanakkale bizi bekler..
gelecek gibi olanlar:
tahmini liste
mehmet
nuri
asan
diricanlı
levent_K
NN
kundakçı
yazdığım gibi tahmini liste...
Levent abi ben o gönerdiğin linkteki adamla konustum alıyorum çantayı kargo 7tl dedi. 37 tlye gelicek inş bana. Demiri 29"e olmazmış o yüzden alamıyorum. Decathlonu bi tavaf etmek lazım bagaj için