Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

Scudo
IQ forma derken Bu nasıl bir forma özelliği ne ?

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
turkuaz forma şiparişi verildi bitti...
bu saatten sonra turkuaz forma zor...
IQ formaların tasarım ve çizimi cnyn'a aittir
bu formalar sınırlı sayıda üretilecek..
üzerinde grup logosu olmayacak ama bizi anlattığı kesin ;)

@dogan_69

Benim yazdığım Bakanlar kurulu lafıda, böyle havalara giren diğer gruplara göndermeydi :) Sen birazda bunun tuzağına düştün sanırım :cool:

@AYDIN DİRİCANLI

aynen aydın abi bakanlar kuruluna binayen başbakan dedim ama pot kırmış olduk:cool:

• Beğen
Biraz hafızamda canlandırdım şu IQ formayı :) Hatta ismi belli bir fiilin kısaltması gibi geldi bana :D Sizin üstünüzde görürsek iyidir . şimdilik turkuaz formayı giyelim de onu da ileride giyeriz artık :) Bu arada akşam PO'da olacağım +1 benden :)

• Beğen
fuara bugün öğlen gittim..beklentilerimin çok uzağında ve normal ile vasat arasında kalmış bi fuardı..bir kere marka olarak az seçenek var ve fiyatların dışarıyla hiçbir farkı yok,aksesuar olarak yok gibi birşey koskoca fuarda bi km saati buldum çıktım..bu durumda fuara gitmek zaman kaybı ve verdiğimiz 20 tl de zarar olarak kayıtlara geçti :in:

Selamlar. Bahcelievler sirinevler de oturuyorum. 33 yasindayim. Grubun faaliyetlerini zevkle okuyorum. Facebook taki gruba da üyelik talebim oldu. Firsat olursa ve araniza kabul ederseniz etkinliklerinize de katilmak isterim. Saygilar sevgiler.

• Beğen
@Farukerkan79

faruk tabiki de gelebilirsin...
ama !! bak sonradan ayrılmak istersen sorun yaşayabilirsin.bağımlılık kötü bir şey seni uyarayım istedim.
bak aramızda gencecik çocuklar var. hepsi bağımlı oldu kopamıyorlar biz zaten müptela, kararını vermeden bir daha düşün..

@mehmet kendir

mehmet abi... hayatımda son 5 sene içinde kendim için iyiki olmuş dediğim kararlardan birisi bisikletimdi.. diğeri ise sizin gibi iyi insanlarla tanışma fırsatının bana nasip olması..

Geri