Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@mehmet kendir

Levent Abi ve Hasan Abi'nin ilk geldiğim zamanlarda dediği gibi o durakta muhakkak birileri olur, tanırsın ve veya tanımazsın bisiklet sevdalısı :cool: Mehmet Abi soğuktan tırsmak ayrı bir olay, dün iş olsun yoğun bir yükleme vardı, depocuya yardım olsun muhabbeti, yükleme bitti, koskoca cüsseyle transpalet'le sıkutır gibim tepiniyodum kenara bir yere bırakayım dedim, durmaya yakın, sağ ayak diz kapağımın sol kenarını transpaletin çıkmasına vurdum, önemli birşey yok fakat, ufaktan kızardı, hafif şişme, birde yanma gibi sardım duruyor atel vs. Ama aklıma gelen tek korku endişe, olm dedim pisiklete biniyon az çok, sana mı kaldı ne işin var yükleme falan, hareketli kısım diz kapak hizası vs. n'etcez acep vs. dur bakalım ilerki süreçte aksi bir durum olmaz, her şey Allah'tan ama bakacağız :D

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Scudo
sabah ikiye ayrılıp bebek ve çekmeköy bölgelerine intikal edilecektir..
1.grup
çekmeköy duatlon grubu
mehmet
gökhan
levent
nuri
temu
NN
mert doluel
asan
sabah benim evin oradan 8.30 / 8.45 arası hareket
2 kişilik kontenjan var araçta yolcu olarak..
.........................................
2.grup
gökhanın bebekleri bebektedir turu
sabah saat 8.00 sakız ağacı
fantoma
diricanlı
erkut
katılacaklar geç kalmasın
bu grup tur bitiminde çekmeköye gelecekler destek için..
yarın ki olay budur seç beğen al la...

yarın bi bebek yapmak lazım deniz havasını içine çeke çeke:) duathlon gurubuna şimdiden başarılar büyük bi aksilik olmazsa bebekten çekmeköye akıcaz hep beraber:in:

bugün, gerek bisikletle, gerek araçla duatlona gelip bizi destekleyen dostlara teşekkürler..
yarışabileceğimi sanmıyordum ama hava şartları ve parkur bizim için çok güzeldi..
gerçi sonuncu oldum ama bitirdim.ilk sonunculuğum ama son sonunculuğum da olmayacak ;)
temu, edirne duatlonu için ışık yaktı..
koşu antrenmanları yapmak lazım, cumartesi adım adım koşusuna katılacağız..
edirne yol yarışı yolcular size sözüm..

İstanbul Duatlonu

(link)

İstanbul Duatlonu'na katılmak çok doğru bir tercihti.

Parkur gayet iyiydi.

Aslında grubumuzdan bu yarışa gelebilecek çok arkadaş vardı.
Onlarla beraber olmak bize mutluluk verirdi.
Bu bir başlangıçtı.
Gelen herkese, destek veren arkadaşlara teşekkürler.

Spor adına yapılan herşey derecesi, niteliği ne olursa olsun her türlü bir başarıdır, hani derler ya bir nevi önemli olan yarışmaktı, gerçekten de öyle, konu mankeni olarak orada bulunsam da bunları söylemeden edemeyeceğim :cool:

@Mehmet K.
Mehmet Abi bizlerde teşekkür ederiz, orada bulunmak desteklemek ayrı bir olay, bu ortamı bir araya getiren ortak nokta ilk başta iki teker olarak görülsede zamanla da farklı bir boyuta ulaşmakta, dün fotoğraf çekinirken bir lafın vardı, A.Y.P.G. ailesi gibim aynı o hesap :04: Bu arada Fokus Gökhan Abi'ye Çekmeköy Lojistik - Transportasyonel süreç desteklerinden ötürü teşekkürler, bizleri "daha doğrusu beni" konu mankeni olarak getirdi - götürdü sağolsun :cool:

Bu tarz organizasyonlara katılmış, katılacak ve katılmayı planlayan herkese nice nice başarılar, bol aksiyonlar :cool:

@Mert DOLUEL

Olm konu mankenı olmak dıye bı sey yok.
Hepımız orda koca bı aıleydık. Aıleden bırılerı bıseyler ıcın caba sarfederken bızlerın de orda olması kadar dogal bısey yoktur.
Bızler her zaman her yerde o aıle fertlerı ıcın hazır bulunacagız. A.Y.P.G. Sadece sele ustunde yada klavye basında bır aıle degıl. Her ortamda bır bırıne buyuk bır sevgı, saygı ve hosgoru ıle baglı olan bır aıledır.
Bunu kımsenın degıstırmeye gucu yetmez. Bu fotografta buna en buyuk ornektır.
Iyı kı varsın A.Y.P.G. aılesı... Bende bu buyuk aılenın bır ferdı oldugum ıcın cok ama cok sanslıyım...

LA HEPINIZI COK SEVIOM OLM... ;)

http://c1302.hizliresim.com/16/t/kh4bj.jpg

Geri