Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu™

@TarıK F.

Sabah PO'da bulusulup Florya Sosyal Tesıslerde kahvaltı yapılacak.
Sonrası orda karar verılır...

• Beğen
Tepkiler: Mert DOLUEL
Scudo
@Mert DOLUEL

Olm sen ıtlerden daha cok bagırdın. Bızden sonra polıs kusatma yapmıs o bolgede bırını mı bogazladılar dıye. :D :D :D

• Beğen
@Mert DOLUEL

geçimiş olsun :) abi bu itler kovalayıp bırakan cinsten mi yoksa yol kesen eşkiya tipten mi? hemen hemen aynı yerde 4 5 itle karşılaşmıştım, ikisi direk önüme atlayıp saldırmaya çalışmıştı kovalama değildi yani. hızımı almıştım üstlerine sürer gibi yapıp şaşırttıktan sonra hızlıca tüymüştüm :( eşgal de veriyim bari :D açık kahve bir tanesi bir tanesi de siyah , diğerleri çimlerde yatmış sadece seyrediyorlardı

• Beğen
@Hasan TÜRKER

Valla Hasan Abi doğrudur, az bile yapmışlar, geçici bir günlük O.H.A.L. vb. bir durum oluşturulmalı :04: A.Y.P.G.'nin geçtiği her güzergahda eğer ki itlerle mücadeleye giriliyor ve artçı olarak bende var isem laaynnn höööytt gibilerinden anormal ötesi haykırışlar duyuldukça polis olsun inzibatlar olsun her türlü önlemi alır :04:

Benim gibi taze dişlenmiş bir aylık kuduz aşıları tamam bir artçı varken it kovucu aparatlardan alarak masrafa girmeyiniz :04: Alt devreden terfi ederek artçı olduk fena hava olduk, gaza fazla yüklenip motoru boğmayalım :04:

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Can Özbek'in Campagnolo yazılarından alıntıdır...

"Shimano’nun bisiklet division’ı yıllık 2.1 milyar $’lık satış rakamına ulaşırken Campagnolo’nun 150 milyon $’lık rakamı komik gözükse de, markalar her zaman birbirlerinin en büyük rakibi olarak görüldüler. Yıllar boyunca bu rekabetçi ruh markaların hitap ettiği kesimi de etkilemiştir, yol bisikletçileri kullandıkları komponent ve ekipman konusunda hassas olsalar da, hiçbiri “campy freaks” ler kadar saplantılı olamazlar. Bu marka tutkunları düzenli olarak komponentleri temizler, onları sever, değerli parçalarla kendi kişisel koleksiyonlarını toplar ve neredeyse yepyeni bir campy grubu önünde diz çökerek sessizlik ve huzur içinde kendi ibadetlerini ederler."

+1 :cool:

(link)

@mehmet kendir

Islandık mı :Ahhh-1660 Biz dönüşte başka bir boyuta geçtik kaptan :cool: Bide ateşin dibine girdiğimiz için üstümüzde ne varsa nasıl is kokmuş berbat yani :)

Begüm çok öfkeliydi dün akşam...Yağmur başlamadan çok önce bile, koca İstanbul'da dalga serpintisinden ıslanan tek manyaklar bizdik herhalde...Ama o halde bile herkes, hiçbir şey yokmuş gibi gırgır yapıyordu...

- Nasıl bi grubuz la biz

- ÇOOOK GÜSEL Bİ GRUBUZ LA BİZ

Not : Ama klinik olarak araştırılmamız lazım...

@mehmet kendir

Her Carsamba Cuma oldugu gıbı dun gece de Begum'de hava sıcaklıgı +40 derece ıdı.
Uzmanların sebebını bulamadıgı bu esrarengız olayla ılgılı AYPG'den bır yetkılıden gelen acıklama "A.Y.P.G. sıse'de durdugu gıbı durmaz. A.Y.P.G. her zaman her yerde" dır.
Seklınde oldu...

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Hasan TÜRKER

Vallahi aynen dediğin gibi Hasan Abi, dün gece Levent abiyle bendeniz artçı olarak pederden kaçırdığım arabayla "eskortluk" diyeceğim yanlış anlaşılmaya :04: Size pisikletle değilde 4 tekerlen eskortluk ettik, Ataköy Konakların orada Polis çevirdi, 2 sapı gece vakti görünce tabi huylandı, bizde arkadaşları takip ediyoruz, eskortluk hesabı, 4lülerde yanık vaziyetteydi zaten, valla A.Y.P.G. bomba bir ekip her bir neferiyle, hele ki yola çıkılmadan alınan onca yanıcı, parlayıcı nevaleye rağmen dün geceki tespitlerimizle yol kenarında inci gibi gidiyordunuz vallahi :04: Ara ara Mehmet Abi yolu komple kesiyordu önden ama o anda korkutsa da bizi seviyoruz kendisini :04: Ayrıca sabah geldim dün geceki yarım saatlik uykuyla bir yandan klavyede bir şeyler karalıyorum bir yandan da aklıma dün akşam tekrardan bahsettiğiniz geçen Cuma geceki Ataköy Konakların oradaki itlerle olan mücadelemiz ve sonrasındaki haklı galibiyetimiz pardon galibiyetim daha doğru bir ifade olur
:04: Köpeklerin geri vites yapması, senin ifadenle ula bunlar bizden de çirkef çıktı hay sını. gibilerinden dönüşleri aklıma geldi sabah sabah baya bir koptum :04:

Bu arada bahsetmeden edemeyeceğim kafam bir dünya, uykusuzluk, yorgunluk hak getire, dün akşam Levent Abi ile Decathlon sonrasında sizlerin yanına geldik 00:30'a kadar takıldık son olarak eve geldim ve işle ilgili yapmam gereken ve bir hayli geciken antin kuntin işi sabah 05:00 sularına kadar oturarak birazını aradan çıkardım, junior patrondan inceden ayarı yiyince insan seve seve yapıyor :cool: 05:00 gibi yattık, kalkışımız 06:10 gibi oldu nasıl duş aldım, hazırlandım vs. ben kimim bilemedim o an, hala kafam bir dünya, bir de İzrail'den mühim müşteriler gelecek onlarla ilgileneceğiz umarım beni çok kitlemezler, ölecem, dayanamıyom

Aydın Abi'nin de dediği gibi oldukça farklı bir vaka A.Y.P.G. aslında üniversite bitirme tezi gibi bir araştırmaya dahi konu olabilir :04:

@Nuri Alper Ulupınar

Sağolasın abi.Halletcez umarım sağ sağlim bi şekilde..

Tabi tabi TSK nın takımı varmış giyecez kamuflaj taytlarımızı zamana karşı G3 zoruyla 40+ ortalama :)))

Ben gelene kadar Ironman'i bitirmeyinde çok bozulurum ona göre :))

Geri