@Hasan TÜRKER
Vallahi aynen dediğin gibi Hasan Abi, dün gece Levent abiyle bendeniz artçı olarak pederden kaçırdığım arabayla "eskortluk" diyeceğim yanlış anlaşılmaya :04: Size pisikletle değilde 4 tekerlen eskortluk ettik, Ataköy Konakların orada Polis çevirdi, 2 sapı gece vakti görünce tabi huylandı, bizde arkadaşları takip ediyoruz, eskortluk hesabı, 4lülerde yanık vaziyetteydi zaten, valla A.Y.P.G. bomba bir ekip her bir neferiyle, hele ki yola çıkılmadan alınan onca yanıcı, parlayıcı nevaleye rağmen dün geceki tespitlerimizle yol kenarında inci gibi gidiyordunuz vallahi :04: Ara ara Mehmet Abi yolu komple kesiyordu önden ama o anda korkutsa da bizi seviyoruz kendisini :04: Ayrıca sabah geldim dün geceki yarım saatlik uykuyla bir yandan klavyede bir şeyler karalıyorum bir yandan da aklıma dün akşam tekrardan bahsettiğiniz geçen Cuma geceki Ataköy Konakların oradaki itlerle olan mücadelemiz ve sonrasındaki haklı galibiyetimiz pardon galibiyetim daha doğru bir ifade olur
:04: Köpeklerin geri vites yapması, senin ifadenle ula bunlar bizden de çirkef çıktı hay sını. gibilerinden dönüşleri aklıma geldi sabah sabah baya bir koptum :04:
Bu arada bahsetmeden edemeyeceğim kafam bir dünya, uykusuzluk, yorgunluk hak getire, dün akşam Levent Abi ile Decathlon sonrasında sizlerin yanına geldik 00:30'a kadar takıldık son olarak eve geldim ve işle ilgili yapmam gereken ve bir hayli geciken antin kuntin işi sabah 05:00 sularına kadar oturarak birazını aradan çıkardım, junior patrondan inceden ayarı yiyince insan seve seve yapıyor

05:00 gibi yattık, kalkışımız 06:10 gibi oldu nasıl duş aldım, hazırlandım vs. ben kimim bilemedim o an, hala kafam bir dünya, bir de İzrail'den mühim müşteriler gelecek onlarla ilgileneceğiz umarım beni çok kitlemezler, ölecem, dayanamıyom
Aydın Abi'nin de dediği gibi oldukça farklı bir vaka A.Y.P.G. aslında üniversite bitirme tezi gibi bir araştırmaya dahi konu olabilir :04: