Mert DOLUEL
Aktif Üye
- Tepki
- 275
- İstanbul / Bahçelievler-Çalışlar / Büyükçekmece -
A.Y.P.G.'de ki tüm dostlara merhabalar, günaydınlar 
Dün akşam dediğim gibi 21:00 gibi evden çıktım, eve girdiğimde saat 22:15 civarıydı, ortalama bir hızla pedalladık, iyi de oldu valla dün iş yerinde triger kopuyordu bir ara az adam çok iş modundayız
İyi kafa dağıttık, gece de deliksiz bir uyku
Bu arada dün akşam meydan üzeri eve dönerken emniyetin oralarda 2-3 tane it varmış sonradan fakettim, içlerinden bir tanesi hafiften hareketlendi, tabi o sırada panik vs. ile de Bakırköy Meydan dolayları oldukça ama oldukça abartı bir sesle yankılanmış olabilir, laaaynnn diyerekten :04: Çevreye verdiğimiz geçiçi rahatsızlıktan ötürü özür dileriz
Makara bir yana dün akşam ikinci bir it oğlu it saldırısına kurban gidecektik iyi mi Allah tüm A.Y.P.G. ailesini ve bisikletçileri it aleminin tüm cinslerinden muhafaza etsin, ırak olsunlar cümlemizden
Bu hafta yanıcı ve parlayıcı Hellas Metaxa hesabı yeni bir şeyler ayarlayabilirim 
Son olarak şu fenere güzergahındaki çıkışı çok merak ediyorum, açı vs. ne kadar dik, fenere gidebilirsem göreceğim, bu geçtiğimiz yaz Büyükçekmece'de ki evde kalırken sadece Cumartesi günleri fabrikaya bisikletle giderdim, yarım günlük boş oturma eylemimize bir aktivite olsun hesabı
Sabahları direkt kısa güzergah Beykent'i tırmanmak yerine Büyükçekmece göl tarafı merkezin oradan Atirus A.V.M.'nin hizadan çıkar meşhur devebağırtanı max. yarım saatte tatlı tatlı tırmanıyordum, acaba fener nasıl olur, daha önceden araçla vs. gittiğim dönemlerden bir hayli S çizen güzergah olduğunu hatırlıyorum, Tüyap - Devebağırtan çok dik değil gibi biraz uzun fakat tatlı bir güzegah adamı yormuyordu :04:
Neyse yaw sabah sabah yine çenem düştü idare deiniz :04:
Dün akşam dediğim gibi 21:00 gibi evden çıktım, eve girdiğimde saat 22:15 civarıydı, ortalama bir hızla pedalladık, iyi de oldu valla dün iş yerinde triger kopuyordu bir ara az adam çok iş modundayız
Son olarak şu fenere güzergahındaki çıkışı çok merak ediyorum, açı vs. ne kadar dik, fenere gidebilirsem göreceğim, bu geçtiğimiz yaz Büyükçekmece'de ki evde kalırken sadece Cumartesi günleri fabrikaya bisikletle giderdim, yarım günlük boş oturma eylemimize bir aktivite olsun hesabı
Neyse yaw sabah sabah yine çenem düştü idare deiniz :04: